Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek a fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek a fiúk lábszőrét?

Figyelt kérdés
Izgat, vagy taszít, ha szőrös a lábuk?

2023. okt. 19. 15:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Wow, nekem eddig egyik barátnőmnek sem volt baja vele... Nem is tudtam, hogy igénytelen gyökérnek számítok. :D
2023. okt. 19. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért azt nem mondanám, hogy erre gerjedek, de furcsa lenne csupaszon. De nem vagyok már tini, 25 éves vagyok, azóta megváltozhatott a divat.
2023. okt. 19. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Inkább taszít, mint izgat. Mindig szörnyülködök ha meglátok egyet.
2023. okt. 19. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
A lábszőr egy férfin természetes. Se nem izgat, se nem taszít. A hátszőr taszít. A szőr a mellkasán izgat, abba jó belebújni.
2023. okt. 19. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen semlegesen érint.
2023. okt. 19. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem taszít,de nem is tetszik.Ha nagyon durva,az már nem szép,ha meg leszedi,az nekem pozitív.
2023. okt. 19. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:
3 (meg mindenki, akit taszít): Akkor te elvárod, hogy a pasid borotválja a lábát? Ezt nem gondolod kicsit férfiatlannak?
2023. okt. 20. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Én sem szeretem a lábszőrt. Persze nem kötelező szőrteleníteni, borotválni, de örülök ha megteszi a kedvemért. De ebből nem szoktak gondot csinálni az érettebb pasik, eddig minden barátom megtette a kedvemért kis idő után. :)

Persze én is hálás voltam érte, szóval nem volt egyoldalú a kívánságom. :)

2023. okt. 20. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Én nem tudom, hogy miért akarnak egyesek szembemenni a természettel, márpedig a természet a férfiaknak olyan helyeken is szőrzetet teremtett, ahol a nőknek nincs szőrzetük.

Ezt a tudomány a két nem közötti különbségek közé sorolja, és a nemi jellegzetességek egyike.

Úgy látom, egyes emberek nem szerettek bejárni a biológia órára, vagy ott voltak, de lehet éppen a lábukat borotválták.

2023. okt. 21. 03:21
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

szeretitek a lányok zokniját? :D

kb ilyen ez a kérdés..

2023. okt. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!