Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ti együtt maradnátok a barátotokkal ha nem nyalna?
Figyelt kérdés
Ha van rá igényetek és a kapcsolat elején még igen aztán egyre ritkábban utána pedig egyáltalán nem maximum ha kéritek de akkor is csak ritkán teszi meg?
23/l
2023. okt. 19. 12:55
1/26 anonim 

válasza:

Lehet igy elni persze, ha mellette kielegit mashogy. De azert megkerdeznem mi az oka? Mit nem szeret benne, illatat, izet, esetleg csupaszon szereti, vagy szorosen...
2/26 anonim 

válasza:

Nem. Együtt maradtam, és megbánta.
3/26 anonim 

válasza:

*megbántam. Hiányzott. Rohadt önzőség volt, mert ő persze napi többször elvárta az orált.
4/26 anonim 

válasza:

En csinaltam olyat, hogy addig helyezkedtem oral kozben, hogy 69 lett a vege, odatoltam az arcaba, nesze...
5/26 A kérdező kommentje:
Csak annyit mond hogy nincs hozza hangulata
Próbáltam már beszélni vele erről de azt mondta tényleg csak erről van szó
Persze ettől független én kielégítem orálisan is
2023. okt. 19. 13:07
6/26 anonim 

válasza:

Imádom a nyalást úgyhogy nem valószínű.
De az biztos ha ő nem nyal én se szopnám le.
7/26 anonim 

válasza:

Nekem volt olyan partnerem aki undorodott a nyalástól és ha ujjazás közben nedves lett az ujja azonnal ment kezet mosni. Természetesen otthagytam
9/26 anonim 

válasza:

Nem. Korábban voltam ilyennel együtt, akkor azt hittem, hogy nem akkora gond ez. A mostani párom imád nyalni és én is imádom, most már semmi esetre sem mondanék le róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!