Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bilincs szex közben?
Figyelt kérdés
Kipróbálnátok? Esetleg valaki próbálta már? Milyen volt elsőre? Nem lepődtél meg tőle? Mennyi ideig volt rajtad?2023. okt. 19. 08:37
1/11 anonim 

válasza:

Vajon hogy lehet meglepődni olyanon ami a tudtom nélkül nem kerülhet rám???
Csak kérdezem...
2/11 anonim 

válasza:

Ha megvan a bizalom akkor mehet. Kérdező neked volt már olyan helyzet, amikor próbáltad ?
3/11 anonim 

válasza:

Igen próbáltuk és rendszeresen használjuk. Izgat mindkettőnket.
4/11 anonim 

válasza:

Nem próbáltam még, de szeretném.
5/11 anonim 

válasza:

"hogy lehet meglepődni olyanon ami a tudtom nélkül nem kerülhet rám???"
Hát meg lehet lepődni attól, hogy a fickód előveszi, vagy mondjuk lehetett az élmény maga meglepő.
6/11 anonim 

válasza:

A bilincs, kötél, csuklópánt sosem "meglepetésből" kerül fel, hanem csak akkor amikor már megvan hozzá a teljes bizalom.
7/11 anonim 

válasza:

Értem, felkerülni úgy kerül fel, de gondolom, a kezdeményezés még lehet spontán. Mindegy, nem akartam túlságosan belemenni, csak opciókat dobni, ami alapján lehet meglepetés.
8/11 anonim 

válasza:

Próbáltam, előre hideg és kellemetlen volt, és én igen, meglepődtem, tudtam hogy majd egyszer kipróbáljuk, de bekötött szemekkel meglepetés volt, de kellemes izgató is egyben. Nem sok ideig volt rajtam, de azóta már több órát is töltöttem benne, és van már láb bilincsünk is:)
9/11 anonim 

válasza:

Elsőre egy kicsit féltem, hogy fájni fog, vagy kényelmetlen lesz, de végül izgalmas és izgató volt. Először kb. 20 percig volt rajtam, de azóta kb. 2 óra volt a maximum.
Persze ha szorosra kattintják, akkor nagyon fájdalmas.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!