Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19cm hosszú pénisz milyen méretnek számít ha átlagot nézünk?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 22:26
1/10 A kérdező kommentje:
25év
2023. okt. 18. 22:27
2/10 anonim 

válasza:

Itt a GYK-n ez a töpörtyükukika kategoria:-)
3/10 anonim 

válasza:

Itt GYK-n mindenki ekkora mérettel születik, sőt van aki 2x ekkorával.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha erdekel valakit no vagyok
Most este unalmamba eszembe jutott h vajon parom penisze milyen meretnek szamit
Akarmilyen hihetetlen o az elso ferfi az eletembe meg kozepsuliba ismerkedtunk ossze .
Remelem o is marad
2023. okt. 18. 22:44
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet no fuggo is a dolog
En azt erzem ettol nagyobb mar nekem kellemetlen lenne
2023. okt. 18. 22:45
7/10 anonim 

válasza:

Nőként te a párod farkat meregeted meroszalaggal? Volt mar par csajom de egyik se kerdezte hany centi uh ez valószínűleg kamu kerdes.
8/10 anonim 

válasza:

Ne higgy a trollkodóknak!
19 cm nagy méret!
Kb.14-16cm az átlagos magyar pasiknál.
9/10 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki egyszer ra mér miert akkora bűn? 😊
Mellesleg parom se zavarta mikor megkerdeztem megmerjuk e
Koszonom azt a par db valaszt ahol probaltak normalis valaszt adni 😊
2023. okt. 19. 16:31
10/10 anonim 

válasza:

#4 életemBEN, középsuliBAN. Nem boomerkedést, de valami rohadt idegesítő, hogy ennyire nem tud már senki magyarul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!