Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki látta már meg véletlenü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki látta már meg véletlenül lány vagy nő rokona punciját?

Figyelt kérdés
Hogy történt, mit láttál pontosan és mi volt a reakciótok?
2023. okt. 18. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Beteg vagy. Keress fel egy pszichiátert.
2023. okt. 18. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, lattam
2023. okt. 18. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Még soha .
2023. okt. 18. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Láttam, de mivel életünk első másfél évére nem emlékszünk, érthető hogy nem magyarázom el milyen volt.
2023. okt. 18. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Láttuk egymásét a nővéremmel. Nincs ebben semmi. Illetve egyszer volt egy betegségem, nem komoly de megijedtem a változáson, nyílván a puncimnál volt, megmutattam neki, megnézte. Számunkra ebben semmi nincsen. Testvérek vagyunk, pont. Nem előtte fogom szégyenlősködni, amikor majdnem 20 évig egy szobában laktunk.
2023. okt. 18. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Hugommal otthon egy szobán osztoztunk amíg egyetemre nem kerültünk és bizony sokszor láttuk egymást. Mit láttam? Kicsi melleket, és egy elképesztően szőrös puncit, hozzá viszonylag jó alakot.
2023. okt. 18. 23:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!