Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyeket kérdezném ! Hosszab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeket kérdezném ! Hosszabb (vagy rövidebb) kapcsolatban ti is érzitek hogy jó lenne valami más valami izgalmas hogy ti a szexben azért sokkal többre és sokkal izgalmasabbra vágynátok ? Az se baj ha perverz egy kicsit😉 50F

Figyelt kérdés

2023. okt. 18. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem minden kapcsolatban eljön ez az érzés egy idő után.
2023. okt. 18. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
98%

Egyetértek az #1 válaszolóval abban hogy mindenhol szinte előjön ez az érzés, de szerintem ez hosszútávú kapcsolatban inkább, mint rövidben.

Bennem 15 év után jöttek elő ezek, hogy lehetne valami ligthos bdsm, játékszerek, stb. De ez csak akkor működik továbbra is, ha mind a ketten partnerek az új szituációkban is.

2023. okt. 18. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

40 után előjöttek a kiéletlen perverzióim.

Találtam hozzá jó partnert, pipa.

2023. okt. 18. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen szintű privicélpont-vadász álkérdést írsz ki akkor szerintem elírtad az életkort, inkább 15f lenne az 😂
2023. okt. 18. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:

"4 Rossz hírem van....Gondolom sokadszor, nem találtál bele :)

"3 Ha a pipa helye üres lesz, keress meg :)

2023. nov. 2. 08:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!