Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex az anyóssal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az anyóssal?

Figyelt kérdés

Beteg vagy sem,de sokat fantáziálok az anyósomról… nem modellszépségű nő,de nem is ronda,olyan középszép. Viszont szép teste van,korához képest(50+) jól karbantartva. És beférkőzött a gondolataim közé egy aktus vele…

Volt valakinek hasonló fantáziája? Ha igen,hogy sikerült elnyomni?

Köszi az értelmes válaszokat!

2023. okt. 18. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Volt. És nem csak fantázia... ;)

Jobb volt sokkal, mint a lánya! :)

2023. okt. 18. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Mesélnél részletesebben erről ? - érdekelne .
2023. okt. 18. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:
1-es sztorija engem is érdekelne :D
2023. okt. 18. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Megesik az ilyen, az is egy nő, tehát kialakulhat a vonzalom.
2023. okt. 18. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Volt, aztán egyszer csak elmúlt😀
2023. okt. 18. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem igazi anyós volt, csak jártunk a lányával. Mikor először találkoztam vele, már megmozdult a gatyámban valami. 40-es, elvált, nagymellű szép arcú, nőies nő volt, mosolygós, kedves, vicces. Mindig vonzott. Már 1 éve jártam a lányával, de kezdtünk egyre többet balhézni. Egyik kora este átmentem hozzájuk, de a csajom elment bulizni nélkülem egy szó nélkül. Dühös lettem, beültem a sarki kocsmába, később visszamentem. Az anyja köntösbe nyitott ajtót. Mondta, a lánya nem jön haza, csak másnap. Kissé részegen, magamhoz húztam és megcsókoltam. Először eltolt magától, de mondtam neki hogy nagyon tetszik már régóta és kívánom. Megfogtam a kezét és a farkamra tettem, újra megcsókoltam. Már nem tolt el. Visszacsókolt. Az előszobában egymásnak estünk. Már rég nem volt férfival. Hatalmasat keféltünk. Másnap szakítottam a lányával. Őt még hónapokig dugtam titokban. Aztán bepasizott, férjhez is ment. De istennő volt a szexet illetően.

1-es voltam

2023. okt. 18. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem egyik exem anyukája hatalmas riba*c volt. Panelban laktak és a felső szomszédban dolgozott egy tűzoltó, az kefélte párszor.

Egyszer mentem fel a lépcsőn és pont találkoztam vele, nagyon meglepődött és elkezdett mentegetőzni hogy csak a fenti néninek vett vmit a boltból és azért volt fent. De amúgy többször lebukott a férje előtt messengeren kavart meg ilyenek de nem dobta ki.

Aztán mikor délutános volt én meg szabad, és a férje is dolgozott meg exem is suliban volt reggel és átmentem hozzá.

Igazából mikor ajtót nyitott nem tudta miért jöttem aztán simán mondtam neki nagyon bejön és tudom hogy csalja az apóst rendszeresen. És megkérdeztem tőle hogy velem is csalná-e?

Természetesen bele is ment a dologba kb 2,5 éven keresztül heti rendszerességgel dugtam azon az ágyon amin aludtak :D

40+ os milf volt, pont jó mellekkel és szűk volt mint állat. Após nem kefélte mert cukros volt nem állt fel neki a bré.

Amikor szakítottam a lánnyal írt még párszor de nem akartam menni mert nem tudtam vna kimagyarázni olyannal h ott hagytam vmit meg ilyesmi.

2023. okt. 18. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
23-26 között voltam. Anyós(nak való) akkoriban 40-43. Plusz mínusz egy év. A lánya örök életben nagyon gyenge volt szexben. Velem vesztette el, de nem is fejlődött soha, nem is vonzotta. A vége felé be is vallotta h neki ez nem öröm abszolút. Nem is szereti, asex volt a csaj. Soha nem is masztizott. Azóta sincs se pasi, se no az életében. Na de anyós mindig hívott h menjek vele szaunazni, igen jó bige volt. Vékony alak, jó segg. De valahogy soha nem mentem én hülye el vele. :D rafogtam h elvi kérdés és husegesen, erenyeltol telve valahogy ellenalltam, gondolván, h nekem hogy esne a csajom helyeben. Övön alulinak tunt. Pedig nap mint nap kepzeletemben megdugtam a mamit :D
2023. okt. 18. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze , próbáld fel.
2023. okt. 18. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:
olajozd meg a szerkezett.
2023. okt. 19. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!