Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz mérete valóban akkora, mint az ókori görög szobrokon? Normális, ha egy fiúnak akkora?
Figyelt kérdés
Na, hát "együtt voltam" a nyáron egy fiúval, rá se néztem a dologra, nem is láttam, csak azt éreztem, hogy irtó picike. Tehát így kb. mint egy középső ujj olyan hosszú - és ezzel még lehet túl becsülöm.. De közben ez lehet normális.. Nem tudom, mert nincs viszonyítási alapom. Mondom, nem láttam, de olyannak tudom elképzelni, mint a rajzórán mutogatott szobrokon lévőket. Ez real, hogy a pénisz valójában ekkora, vagy csak egy ilyet sikerült épp kifognom??2023. okt. 17. 22:03
11/14 anonim 

válasza:

Lankadtan nekem is görög szobor, ha feláll 17cm. Most akkor mi van? 🤔
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a szóban forgó egyed lankadtan próbálkozottxddd
2024. jan. 22. 10:46
13/14 anonim válasza:
Ez minden embernél változó. Az a nő, akinek nagyobb vaginája van, az valószínűleg a nagyobb méretet preferálja, akinek meg kisebb a "befogadó képessége" az inkább a kisebbet. Mindig mondják, hogy nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudják-e használni. Emellett nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a nő mennyire ismeri a saját testét, és hogy tudja-e, hogy mit kell tennie aktus közben, hogy neki jobb legyen. Ehhez a saját testük működésének megismerése szükséges, valamint az, hogy egyértelműen jelezzék a partnerüknek, hogy az adott pillanatban mi lenne jó nekik. Én már futottam bele ilyenbe, hogy szerettem volna kielégíteni egy lányt, de sajnos többszöri próbálkozásra se ment, amit egyáltalán nem értettem. Kérdeztem, hogy mit hogyan csináljak, erre azt felelte, hogy "Próbálkozz!" Hát ezzel a tanáccsal sajnos nem sokra mentem, és a mai napig bánom egyébként. (Megjegyzem, előtte kb fél perc alatt sikerült kielégítenem a partnerem, és akkor a hölgy azt mondta, hogy egész profi vagyok.) Szóval valószínűleg sok minden múlik az ilyen apróságokon. Meg persze ott van az is, hogy a méretekből adódóan nem illetek össze, de akkor is van módja annak, hogy boldoggá tegyétek egymást. A lényeg a nyílt, és őszinte kommunikáció.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát, itt ezzel nem lehetett volna probléma, mert én nagyon durván szűk vagyok, mert bestresszelek ilyenkor.
Vagyis hát, altalanossagban nem tudok erről beszélni, mert egyszer volt csak ez, ezzel a fiúval. Így is fájt, szóval az nem volt probléma, hogy ne éreztem volna, pedig tényleg mint a kisujjam kb. Csak nagyon elcsodalkoztam, hogy ennyire pici neki és ez volt az első amivel találkoztam és ezen megrökönyödtem. Ezért volt a kérdés.
2024. jan. 22. 21:25
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!