Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minek lennék "ribi" mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lennék "ribi" mert lefeküdtem az apum egyik nős barátjával (54) ??

Figyelt kérdés

A barátnőm kiakadt ezen amikor elmeséltem neki, össze is vesztem vele.

Az apum céges irodája egyik helységét elvállalta az egyik barátja hogy rendbe teszi, kifesti stb.

Régóta ismerem a pasit, néha bolondozunk szóban, flörtölgetünk és az utóbbi időben ez közelebb húzott egymáshoz, végül lesmároltam munka közben amikor benéztem oda, mert apám oda küldött velem valami festék port vagy micsodát.

Nem tudom, de hirtelen fel lettem tüzelve és megbolondultam, lesmároltam. Elkezdett tapizni meg ilyesmi.

Igazából csak orál szexre gondoltam, de több lett belőle és szexeltünk az egyik asztalon, de hamar végeztünk.

A pasi kicsit pánikolt, mert attól tartott ez miatt vége lehet az apum barátsága, ha ez kitudódna.

A pasi nős, de külön él a feleségétől, mert az csalta.

Nem tudom miért lenne ribi dolog az egész, mert nem egyéjszakás volt és ismerjük egymást régóta, meg különben is lehet hogy válságba is került a házassága.

Én nem tervezek a pasival jövőt, csak amolyan kaland volt.

Jah, a barátnőmet leginkább az évkorkülönbség akasztotta ki. Éééésss, akkor most mi van????

Én 28 vagyok.

2023. okt. 17. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Akinek nem teszik az csak irígykedik.

Nem is értem miért kell ezt elmondani , eldicsekedni bárkinek is.

2023. okt. 17. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Persze, mindenki egy 60éves festékporos karbantartóval akar dugni... jellemző
2023. okt. 17. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Két felnőtt jól érezte magát, akik senkinek sem tartoznak elszámolással.
2023. okt. 18. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Pistike ez olyan szep kamu....
2023. okt. 22. 08:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!