Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom édes hármast akar de én nem nagyon vagyok érte hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Eredetileg egyszer már akarta de akkor ki bújtam, tegnap közölte velem hogy már le szervezte és ha nem akarom akkor is le fog feküdni az illetővel velem vagy nélkülem2023. okt. 17. 14:43
1/7 anonim 

válasza:

Ha ezek után nem szakítasz, megérdemelsz mindent, ami érni fog.
2/7 anonim 

válasza:

Zsarolásnak ne engedj semmiképp! Aztán döntsd el, hogyan tovább, ha tényleg megteszi.
3/7 anonim 

válasza:

Gondolj bele a közös jövőtökbe! Biztosan vele szeretnél lenni a továbbiakban is?
5/7 anonim 

válasza:

Kevesli a farkad ezért inkább egyedül dugna a nagyfarkúval
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem itt mind a három pasi.
7/7 anonim 

válasza:

Kérdezni akartam, hogy melyik szereplö milyen nemü?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!