Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők/Lányok ti mit tennétek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok ti mit tennétek ha a férjetek/párotok elétek állna és azt mondaná, hogy ő azt szeretné ha több férfi megdugna és egymás után beléd élveznének utána a végén pedig ő?

Figyelt kérdés
Köpni nyelni nem tudtam…
2023. okt. 16. 22:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Visszakérdeznék, hogy biztos azt hallottam-e, amit gondolok, hogy hallottam, mert ha igen, akkor valószínűleg szétválnak útjaink.
2023. okt. 16. 22:49
 2/17 anonim válasza:
94%

Szia! Mennyire szoros a kapcsolatotok/ mi óta vagytok együtt? Kérdezd meg tőle, hogy komolyan gondolta-e!

Őszintén megmondom, szerintem ez azért már megüt egy kissé beteges szintet, nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne bele menni, több okból is. Fennáll például a terhesség és a fertőzések veszélye, de szerintem alapból sem egy normális dolog. Próbálj bele beszélni, dűlőre jutni. Ha nem megy, akármennyire is fáj, szerintem engedd el. Nem hinném hogy megérné neked ilyesvalakivel együtt maradni. Ha ő egy normális, értelmes ember, biztosan közös nevezőre fogtok jutni. Sok sikert! :D

2023. okt. 16. 22:50
 3/17 A kérdező kommentje:

7éve vagyunk együtt és ebből 5éve házasok.

Eddig a 3as volt a legtöbb egy másik férfival az még számomra oké, de ez…

Ez lemaradt: Én 28 Párom: 32

2023. okt. 16. 22:53
 4/17 anonim válasza:
84%
2es vagyok. Figyelj. Igazából te tudod a saját ingerküszöbödet, viszont én nem igazán látom ezt helyesnek külső szemmel, főleg hogy még te sem vagy magadban biztos. Szerintem a megoldás mindenképpen az lenne, hogy beszéljétek meg. Ha 7 éven keresztül nem volt probléma vele, akkor nem is lesz. Vagy rád erőlteti?
2023. okt. 16. 23:05
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem erőlteti rám.

Csak nagyon a semmiből jött ez a téma neki.

2023. okt. 16. 23:11
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
A hármasnál beléd élvezett akit bevettetek és utána a párod az ö váladékát használta sikositonak? Vagy esetleg elötte igyekezett kinyalni belöled?
2023. okt. 16. 23:15
 7/17 A kérdező kommentje:
A 3. srác gumiban volt. Nem ment belém.
2023. okt. 16. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Mondanám: Cső!
2023. okt. 16. 23:35
 9/17 anonim ***** válasza:
19%
Azért ez nagy változás, hogy most több beléd üritett adag után szeretne következni. (Kimondottan meleg jellegü dolog. ) Tudsz valamit ami mostanában nagy törés volt a számára? (Priviben is folytathatjuk, ha ugy jobb neked!)
2023. okt. 16. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez miért lenne neki jó? Hany pasival szeretné?
2023. okt. 16. 23:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!