Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok ti mit tennétek ha a férjetek/párotok elétek állna és azt mondaná, hogy ő azt szeretné ha több férfi megdugna és egymás után beléd élveznének utána a végén pedig ő?

Szia! Mennyire szoros a kapcsolatotok/ mi óta vagytok együtt? Kérdezd meg tőle, hogy komolyan gondolta-e!
Őszintén megmondom, szerintem ez azért már megüt egy kissé beteges szintet, nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne bele menni, több okból is. Fennáll például a terhesség és a fertőzések veszélye, de szerintem alapból sem egy normális dolog. Próbálj bele beszélni, dűlőre jutni. Ha nem megy, akármennyire is fáj, szerintem engedd el. Nem hinném hogy megérné neked ilyesvalakivel együtt maradni. Ha ő egy normális, értelmes ember, biztosan közös nevezőre fogtok jutni. Sok sikert! :D
7éve vagyunk együtt és ebből 5éve házasok.
Eddig a 3as volt a legtöbb egy másik férfival az még számomra oké, de ez…
Ez lemaradt: Én 28 Párom: 32
Nem erőlteti rám.
Csak nagyon a semmiből jött ez a téma neki.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!