Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hány nap volt eddig a rekord, míg nem vertétek ki a farkatokat?
Figyelt kérdés
Mi okból történt így? Milyen volt az első élvezés utána? Kort is írhattok. :D2023. okt. 16. 17:56
1/13 anonim 

válasza:

3 het, kivancsi voltam milyen lesz utanna elelvezni ha egy bizonyos ideig nem elvezek el, utanna az elso alkalom egy szex volt, hat sztem akkorat eletembe nem elveztem mint akkor:)
2/13 anonim 

válasza:

2 nap. Elég nagy az étvágyam na. Átlagosan napi 1-2-3.
3/13 anonim 

válasza:

Több hét volt, asszem 3-4 hét volt a leghosszabb idő.
De utánna fekve a kádban a fejem mellé lőttem.
24 vagyok.
4/13 anonim 

válasza:

Olyan 4300 nap. 12 évesen kezdtem maszturbálni
5/13 anonim 

válasza:

3 hét volt. A nagyobb élvezet reményében hagytam ki.
6/13 anonim 

válasza:

Szerintem kb. egy hét.
Sérvműtét után nem volt valami kellemes semmiféle altesti dolog, úgyhogy hanyagoltam egy hétig. Viszont akkor már elég volt akár csak gondolni valamire/valakire, úgyhogy úgy döntöttem, inkább mégiscsak elengedem a dolgot - szó szerint. Két-három húzás, és mintha csak a tábori internetes konténert láttam volna viszont Randy Marsh belógása után...
7/13 anonim 

válasza:

22 éves vagyok, nem maszturbálok.
9/13 anonim 

válasza:

10 év, mert 10 évesen vertem ki először. De a viccet félretéve egyébként 2 hónap volt a legtöbb műtét miatt, egyszer pedig tartottam egy 1 hónapos farokverés és szex nélküli időszakot.
10/13 anonim 

válasza:

Nem szoktam kiverni,talán 4 éve masztiztam akkor is valaki előtt.
Nagyon rendben van a szexuális életem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!