Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy megláttatok egy péniszt és nevetnetek kellett?

Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Volt sajnos. De nem nevettem ki,mert az ritka nagy bunkóság lett volna

31/N

2023. okt. 16. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos az én párom már több alkalommal is kinevette a péniszem , mikor szeretkezni akartunk egymással .

Ilyenkor mindig fogdosta , nézegette és egy - egy mondatban kifejezte a véleményét mint pl: milyen kicsi és vékony , ez semmire sem való , mit akarsz te ezzel , ez nem is pénisz stb .

Persze mindezt végig nevetve !

Majd fogta általában és visszatette nekem az alsó nacimba , majd nevetve hátat fordított az ágyban és csak annyit mondott , inkább aludjunk .

Persze ezek után már nem is állt fel , de irtó kellemetlen , sőt inkább megalázónak éreztem az egész szituációt .

2023. okt. 16. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

#2 Pfuuu bakker és te együtt vagy vele ezek után?!

Nekem egy ismerős csaj mondta részegen, de ő csak azért cukkolt vele direkt, hogy méregből jó keményen megdugjam. Sikítva élvezett mikor baxtam.

2023. okt. 16. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezt rengeteg férfi átéli sajnos. Ha nincs 17-18 centis vastag farkad akkor általában így jársz de nem minden esetben
2023. okt. 16. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Én férfiként nem is értem, hogy lehet ez vicces. Én komolyan azt hittem sokáig hogy csak a szűz vagy szűz fiúkkal gonoszkodó srácok híresztelik a kis péniszt kinevető nők mítoszát. De egyre csak kezdek rájönni, hogy ez a valóság. Engem hál' istennek nem nevettek még ki, de szerintem engem ha kinevetnének az se érintene olyan rosszul, viszont nyilván vannak nagyon sokan akiket igen
2023. okt. 16. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Volt. Nem a mérete miatt. Az 19-20 cm megvolt. Azon, hogy nem bírta az erekcióját fenntartani, és egy pózváltásnál le lankadt neki. Kínomba már nevettem. Mire jó a méret ha használni nem tudja...
2023. okt. 16. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

3/ - Igen együtt vagyunk , mert mindezt leszámítva , azért jól kijövünk egymással .

2 es voltam .

2023. okt. 17. 22:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!