Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy megláttatok egy péniszt és nevetnetek kellett?

Volt sajnos. De nem nevettem ki,mert az ritka nagy bunkóság lett volna
31/N

Sajnos az én párom már több alkalommal is kinevette a péniszem , mikor szeretkezni akartunk egymással .
Ilyenkor mindig fogdosta , nézegette és egy - egy mondatban kifejezte a véleményét mint pl: milyen kicsi és vékony , ez semmire sem való , mit akarsz te ezzel , ez nem is pénisz stb .
Persze mindezt végig nevetve !
Majd fogta általában és visszatette nekem az alsó nacimba , majd nevetve hátat fordított az ágyban és csak annyit mondott , inkább aludjunk .
Persze ezek után már nem is állt fel , de irtó kellemetlen , sőt inkább megalázónak éreztem az egész szituációt .

#2 Pfuuu bakker és te együtt vagy vele ezek után?!
Nekem egy ismerős csaj mondta részegen, de ő csak azért cukkolt vele direkt, hogy méregből jó keményen megdugjam. Sikítva élvezett mikor baxtam.

3/ - Igen együtt vagyunk , mert mindezt leszámítva , azért jól kijövünk egymással .
2 es voltam .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!