Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet alkalmi partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet alkalmi partnert találni ?

Figyelt kérdés
22 èves fiú vagyok ès pesti rendszeresen sportolok ès eddig csak rendes kapcsolatom volt de szeretnèk kiprobalni valami hasonlót de valahogy sehogy se jön ,hogy most megkèrjek egy lányt ilyenre szerintetek hol lehetne evvel probálkozni? Válaszokat előre is köszi.

2023. okt. 16. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Tinder? 31/N
2023. okt. 16. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Szerencse kell hozzá az biztos.

Én már itt is találtam , csak kevés itt a kaposvári csaj. 40F

2023. okt. 16. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szombathelyi sincs. 45f
2023. okt. 16. 10:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Tinderen inkább kapcsolatot keresnek vagy nem tudom lehet csak èn vagyok bèna
2023. okt. 16. 10:28
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha valaki van itt akkor nyugodtan írjon .:)
2023. okt. 16. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Maradjunk annyiban, hogy egy nő bármikor talál alkalmi partnert szexre. Még egy túlsúlyos kövér nő is. Mert a pasik ugranak a szexért. De egy átlagos férfinek nagyon nehéz találni. Mert a nők többsége nem szexel naponta mással. Van amikor évek telnek el, hogy egy férfi újra dughat. Én pl. 2 és fél év után tudtam szexelni újra mert akkor találtam egy nőt szexre .
2023. okt. 16. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztató de a remèny hal meg utoljára.
2023. okt. 16. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Azt nem fogjátok fel drágáim, hogy egy alkalmi kapcsolatba is kell beleadni pénzt és energiát?

Nem úgy van, hogy szia Petra jössz dugni? mert így 10ből 10 nő azonnal nemet mond egy pofon kiséretébe.

De ha egy kicsit van legyezkedve a hiúsága, meg van hívva egy italra, egyből közlékenyebb és jobban bele lehet nyúlni a bugyijába is. Szóval ha egy menetes is a csaj, kell energia, nemcsak várni a sült galambot.

2023. okt. 16. 14:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha te tudnád mennyi pènzt költöttem erre akkor bele se kezdtèl volna ennek a szarnak a leírásába szerintem rendes sac vagyok egy èjszakasom se volt csak rendes kapcsolatom nem hiszem hogy bunko vagyok simán valahogy csak szexkapcsolatot nem akarnak a lányok
2023. okt. 16. 14:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!