Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nálatok is vannak indokolatlanul sokat pucérkodók edzőtermi, uszodai öltözőben?
Figyelt kérdés
Lehet, nem a legjobb a kategória, de kíváncsi vagyok. Nálunk fiúknál van pár ilyen.:D2023. okt. 16. 07:30
2/15 anonim 

válasza:

Igen, párom szokta mesélni, van amikor nagyon beindul ha làt egy szép puncit
3/15 A kérdező kommentje:
Azt gondolnám, hogy a nők kevésbé magamutogatók.
2023. okt. 16. 07:33
4/15 anonim 

válasza:

Van aki szeret meztelenkedni,nem zavarja ha mások látják,előfordul ez mindkét nemnél,semmi rossz nincs benne.
5/15 anonim 

válasza:

Szerintem egy öltözőben nincs olyan, hogy valaki indokolatlanul sokat pucérkodik. Ilyen helyen természetes ha meztelenül van az ember. És mivel külön van női meg férfi öltöző, semmi ok szégyenlősködni egymás előtt, mindenkinek ugyanaz van. Én pl.meztelen szárítom a hajam is, egyszerűen jobb érzés a nyirkos bőrömnek ha levegő éri, és nem egy derekamra csavart nedves törölközőben vagyok. Nem szeretem úgy felvenni a ruhát, hogy még itt-ott nyirkos a bőröm. Szóval nem indokolatlanul járkálok pucéran az öltözőben. Nem is értem azokat, akik meg sem száradtak, de már kapkodják fel a ruháikat.
6/15 anonim 

válasza:

“Azt gondolnám, hogy a nők kevésbé magamutogatók.”
Igen, ez a nők öltözetében is meglátszik. JA NEM.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó, úgy értettem, hogy TELJESEN ruhátlanul.
2023. okt. 16. 08:36
8/15 anonim 

válasza:

Mi számít indokolatlanul soknak?
9/15 anonim 

válasza:

#8 mondjuk amikor egy szál faszban odajön hozzád bájcsevegni, hogy mi a helyzet mostanában.
10/15 anonim 

válasza:

Csaj vagyok így hozzám nehezen 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!