Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amszterdami prostik mennyire drágák ?

Egyszer véletlenül hallottam egy telefonbeszélgetést egy holland szállodában. Két srác nem csukta be az ajtót és a telefon is ki volt hangosítva, így az egész folyosón hallani lehetett a beszélgetést.
Az egyik srác kicsit le volt hangolva előtte, a barátja meg gondolta, hogy hív neki egy prostit. Fel is hívtak egy call-girl-t, aki jön ebbe a szállodába is. Amint megtudtam a beszélgetésből, ha egy partner van, óránként 200 EUR lett volna a tarifája. Sajnos a srácok nem gondolták elég komolyan, vagy sokallták a 200 eurót, és elhülyéskedték a beszélgetést, így nem lett semmi a dologból. Pedig a telefonban nagyon kellemes hangja volt a lánynak.
Utána még felhívtak egy lakásos prostit is, ő csak 130 EUR-ba került óránként. Itt már nem tudom mi lett a vége, mert elaludtam hamar.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!