Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlányokbak mennyire mehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokbak mennyire mehet most hogy elég nagy az infláció, nyilván ők is emelnek/TEK mennyire van kuncsaft?

Figyelt kérdés

Vagy inkább aki eddig járt most is elmegy ugyan ahhoz meg ha drágább is csak nem heti hanem 2 heti rendszerességgel? Vagyis nem olcsóbbat keres hanem ritkábban megy?

Vagy megszokta hogy neki heti 1 vagy 2 X üríteni kell és mindenképp megy max olcsóbbat néz?

2023. okt. 15. 09:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a magam nevében tudok beszélni. Ebben az évben 2-szer emeltem árat.Az év elején és nyár elején.

Hetente csak 4 napot dolgozom, hétfőtől csütörtökig. És csak két látogatót fogadok egy nap, többet soha nem vállalok be.

A hívások száma nagyon lecsökkent ! Régen volt napi 30 hívásom, most maximum 10-15.

Viszont a napi 2 vendég így is megvan.( én nagyon válogatok hang alapján, sok telefonáló meg ár alapján ) Sőt, ennek csak örülök, hogy kevesebb emberrel kell telefonon beszélnem, el sem tudjátok képzelni, mennyi idióta hívó van.

És nem, nem a látogatóimat idiótázom le, szerencsére aki hozzám eljut, ők nagyon kedves, intelligens vendégek.

Más lányoknál nem tudom mi a helyzet, nem tartom senkivel a kapcsolatot.

De szerintem akik napi 5-6-7-8

vendéget is fogadtak régen, nem valószínű, hogy most is tudnak annyit.

2023. okt. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!