Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen érzés ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen érzés ha a trsaságban nektek van a legkisebb fütyitek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan társaság, ahol egymás fütyiméretét dokumentálnák.
2023. okt. 14. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos erről van egy szomorú sztorim.

Most 36 vagyok, de régen (kb. 20 éve) régi amerikai módra üvegeztünk egy bulin, majd egy olyan fiúra került a sor, akinek az volt a "feladata", hogy meg kellett mutatni azt, ami a gatyájában van. Nyilván nem történt meg, de volt a társaságunkban egy csaj, aki erre beszólt neki, hogy nem csoda, hogy egy nővel sem voltál, ha még a farkad is 5 cm, állva meg 10.

Erre a fiú rá 2 hónapra öngyilkos lett. Felkötötte magát.

Feltehetően tényleg voltak problémák a gatyájában, sőt a csaj, aki kigúnyolta kb 15 másik ember előtt, utána nemhogy részvétet nem nyilvánított soha, de fórumokon (mivel akkoriban még facebook nem volt) kiírta, hogy akinek nincs 18 cm-es farka, az miért nem köti fel magát ugyanúgy, mint egyes lúzerek, hisz a lányokat, köztük őt is, nem érdeklik a bébip*csű kisfiúk. (itt nyilván a srácra gondolt, akit megalázott mások előtt).

Tehát ezzel nem kéne szórakozni, mert nem lehet tudni, hogy az illető, akit emiatt kigúnyolnak, vagy csak megemlítik előtte (és nem tudja róla senki, hogy tényleg kis szerszáma van), az lehet, hogy egy egész életre kihat majd rá.

Srácok/lányok, csak okosan. :/

2023. okt. 14. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Há milyen b*ziság mán ez ember? Honnan a pöcsömből tudnám, hogy a társaságban nekem mekkora van a többiekhez képest?

De tételezzük fel, hogy valami gangbang eseményen nekem lenne a legkisebb. Szerintem akkor se lenne rossz érzésem, de lehet, hogy egy kicsit kellemetlen lenne.

2023. okt. 14. 21:19
 4/9 anonim válasza:
67%
Tiniként zavart, amikor láttam hogy valakinek nagyobb van az enyémnél, de mióta van egy feleségem, tudom hogy számára elegendő az, amit nyújtani tudok, azóta már nem érdekelnek az ilyen dolgok.
2023. okt. 14. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

3mas válaszoló vagyok.

#2esnek.

Én ha úgy adódik akkor elsütök egy mikropéniszes viccet magamról. Én úgy vagyok ha ilyenkor megkérdezik, hogy tényleg mikropéniszem van e akkor - főleg ha legalább egy férfi még van ott rajtam kívűl - akkor vagy nem vâlaszolok, vagy azt mondom, hogy igen tényleg az van sajnos. Mert mivan ha a másik férfinak tényleg az van, és akkor rosszabb érzés lehet neki. Lehet hülyeség, de szerintem is figyelni kell erre.

2023. okt. 14. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

#2: Oké. Túl azon, hogy hatalmas nagy tahóság másoknak a lejáratása - akkor is, ha nem fütyimérettel történik -, de azért ott is vannak bajok, ha valaki egy ilyen miatt öngyilkos lesz. Engem is sokat bsztattak iskolában, de soha fel nem merült bennem, hogy emiatt öngyilkos legyek. Ahhoz, hogy valaki emiatt végezzen magával, más, nagyon komoly problémáinak is kell lennie.

Ettől függetlenül maximálisan elítélem a bántalmazás fizikai, és verbális formáit is.

... meg mondjuk az üvegezést is egy ostoba baromságnak tartom.

(Egyébként csak pár évvel vagyok idősebb, szóval ugyanaz a generáció vagyunk.)

Ami pedig a kérdést illeti: valamilyen különös, megmagyarázhatatlan okból kifolyólag még soha nem voltam olyan társaságban, ahol ismertük volna egymás péniszméretét.

2023. okt. 14. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egyik cimbimnek szerintem a legkisebb volt a társaságban (többes szituban láttam), de nem akadályozta meg abban hogy a legjobb csajokat pörgesse, s abban sem, hogy most két gyerekes boldog családapa legyen.
2023. okt. 14. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Soha megyek olyan társaságba ahol a bejártnál megmérik a pöcsöm.

Egy felnőtt férfi egyébként sem a farkát méregeti

2023. okt. 14. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat ha te társaságokba mások kukiját csekkolod, akkor van egy rossz hírem...
2023. okt. 15. 01:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!