Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha eddig a méretem miatt visszautasítottam minden aktust?
Figyelt kérdés
Nagy gátlás van bennem, mert nagyon rövid a péniszem, nem hiszem, hogy ezzel ki lehetne elégíteni egy nőt. Életem során csak petting volt.
28/F
2023. okt. 14. 19:22
2/9 A kérdező kommentje:
11
2023. okt. 14. 19:27
3/9 anonim 

válasza:

Nézd... azért ez távolról sem mikropénisz. Egy átlagos hüvely hossza olyan 10.12 centiméter körül van.
Másrészt: nagyon sok múlik a technikán, és a körülményeken.
Harmadrészt: egy valamire való kapcsolat nem a méretekről szól. Egy működő, harmonikus kapcsolat pedig arról is szól, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat közös erővel megoldjátok. Nem csak pénisszel lehet ám csúcsra juttatni nőt.
4/9 anonim 

válasza:

Ha őszinte akarok lenni inkább keress egy aszex nőt annak úgysem fontos a szex
5/9 anonim 

válasza:

Maszturbáltam már ekkora segédeszközzel és teljesen jó volt. Persze önmagában nem elég, de ha segédeszközzel vagy az ujjaiddal izgatod a csiklóját úgy szuper. És az análhoz pl sokkal praktikusabb ez a méret, na meg sok nő imádja az előjátékot nyalás, ujjazás. Kis kreativitással, egy türelmes nővel szuper élményekben lehet részed.:) Jó dolgok sohasem a komfortzónában történnek.
6/9 anonim 

válasza:

Azért a segédeszközzel való maszturbálás egészen más. Ott persze, hogy elég 10 cm, sőt, akár az ujjad is, ami mondjuk csak 8 cm (valakinek), mert ott te tudod magadnak, hogy mi a jó, más az egész, mint egy valódi aktus, egy valódi emberrel, egy olyannal, aki nem tudja, hogy neked mi a jó.
7/9 anonim 

válasza:

Bocs, de hülye vagy fiam! Ott a lehetőség, hogy dugj egy jót te meg nem mész bele??? Te sem vagy normális! Pörögj rá az eseményre, s elválik jó volt-e a csajnak, vagy sem. Ha nem akkor nem hív többet, de addig is legalább dugtál egy jót :)
8/9 anonim 

válasza:

Bontsuk le elemire a dolgokat. Mi a célod? Kiegyensúlyozott élet, tapasztalni a sexet, kielegiteni a noket. Akkor az első lépés, hogy nem utasitod vissza a lehetőséget, hanem kiprobalod. Aztán lehet lesz csalódás, de mutatsz kitartást, tovabb mész, és gyakorlassal jó szerető lesz belőled. Igen, számít a méret is, de nem csak az. A minap írtam egy kez nelkulis rokkant kérdéshez, hogy nem kell neki se mindenki, aki akarja öt, elég egy aki szereti. Neked is igaz. Btw ahogy van kis kuki, ugy van kis punci is. Találd meg magadnak. Első lépés a fejlődéséhez, akkor is az első sex. Onnan tidsz tovább lépni. És gondolgom az a célod nem?
9/9 anonim 

válasza:

Menj el egy hivatásos csajhoz, és veszítsd el vele! Ő garantáltan nem fog leszólni miatta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!