Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
A parommal fekudtunk az agyon aztan raultem csokoloztunk ereztem hogy felal neki oda is nyultam es megkerdezte hogy leakarok e fekudni mondom igen es nem tudtuk hogy kezdjuk el lattam van valami vele es megkerdeztem mi a baj es mondta nem all fel neki es nem tudja hogy miert egyszeruen akarhanyszor probaltuk sose allt fel neki meg szuz es nem tudom mit csinaljak mi okozza ezt velem van e a baj vagy ez normalis ?2023. okt. 14. 12:10
1/7 anonim 

válasza:

A szexre meg kell érni. Szerintem nektek még korai. És a gumit el ne felejtsétek.
4/7 anonim 

válasza:

Elképzelhető, hogy nagyon izgul.
5/7 anonim 

válasza:

Ja, valószínűleg teljesen be van szarva, hogy szexelni kell. Amit nem értek, én anno attól voltam beszarva, hogy nehogy túl hamar elmenjek majd, nemhogy merevedési gondjaim lettek volna.
Mekkorának látod, érzed a farkát? Nem lehet, hogy a mérete miatt komplexusos?
6/7 anonim 

válasza:

Én olyan voltam fiatal koromban, mint amikor az éhes disznót ráengedték a makkosra. Bár a lendület nem változott, de a technikám sokat finomult ;)
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem fasz helyett iskolapadba ülj, hogy legalább írni megtanulj b+ és akkor nem csak arra kellesz majd bárkinek, hogy a faxára húzzon! Édes istenem. És ja! Veled van a baj! A butaság nagyon lelombozó...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!