Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek volt valaha pénisz irigységetek?
Ez főleg kiskorban szokott jelentkezni, amikor is a lányok életükben először látnak vagy hallanak a péniszről, és rájönnek, hogy nekik nincs ott semmi.
Volt valaha emiatt kicsit negatív érzésetek?
Vagy később, hogy a pasiknak csak ott lóg, 2 másodperc alatt kemény, aztán kis rárántás után már el is élveznek? Szóval hogy nem szakkör hozzá?

aztaa, ez komoly 1 es?
nem tudom ez mennyire normális

1- es ez a gondolat bennem is sokszor felmerül, hogy meg dughassak egy egy NŐT.
54N

Ilyen jellegű nem volt. Azt viszont nehezményeztem, amikor a fiú unokatestvérem nem engedett bekapcsolódni egy játékba, csak azért, mert lány vagyok.
Pedig soha nem voltam rózsaszín királylánynak öltöztetve, különben azonnal ordítottam volna. Bár rajzolni, kézműveskedni szerettem, a Barbi babákat mindig utáltam. Inkább állatfigurákkal játszottam, meg a fiúkkal rendőröset. 😄
Viszont arra is világosan emlékszem, hogy amikor bejött ez a “ki kinek a szerelme” téma, hogy anyám miért az apámat választotta. Miért férfi a párja az összes embernek a környezetemben? Két lánynak vagy két fiúnak nem is szabad szerelmesnek lenni egymásba? Lány nem is lehet a szerelmem?
24/N/Bi

Soha nem volt problémám sem a nemiségemmel, sem a szexuális orientációmmal.
Tökéletesen érzem magam a bőrömben.
#6 “Miért férfi a párja az összes embernek a környezetemben?”
mert normális, stabil szexuális orientáció esetén ez a kérdés fel sem merül senkiben. Evidens, hogy a nőnek férfi a szerelme, és fordítva. A legtöbben már a gondolattól is okádnak, hogy azonos nemű legyen a párja.
“Lány nem is lehet a szerelmem?”
Lassan már a nyugatiak ott járnak, hogy egy guminő is lehet a szerelmed, házastársad. Te pedig lehetsz akár nemtelen is, ezáltal lealacsonyodva egy járkáló páfrány szintjére, aki csak van, de nem tud semmi biztosat magáról.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!