Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek volt valaha pénisz irigységetek?

Figyelt kérdés

Ez főleg kiskorban szokott jelentkezni, amikor is a lányok életükben először látnak vagy hallanak a péniszről, és rájönnek, hogy nekik nincs ott semmi.

Volt valaha emiatt kicsit negatív érzésetek?

Vagy később, hogy a pasiknak csak ott lóg, 2 másodperc alatt kemény, aztán kis rárántás után már el is élveznek? Szóval hogy nem szakkör hozzá?

#maszturbálás #pénisz #ez bizony könnyebb #vaginával mit kezdek #csak csikló, az se jobb
2023. okt. 14. 03:52
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Az én barátnőm mondta már,hogy milyen kár,hogy neki nincs farka mert úgy megdugná azt a formás hátsómat🤔☺️
2023. okt. 14. 05:58
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nekem soha. Az állva pisilést irigyeltem gyerekként, egyszer ki is próbáltam, de puncival elég nehézkes volt.
2023. okt. 14. 06:46
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

aztaa, ez komoly 1 es?

nem tudom ez mennyire normális

2023. okt. 14. 08:24
 4/8 Macnab ***** válasza:
84%
Egyes vigyáz mert ha kiakar kötni előkerülhet a kis felcsatolhatos azt kap a formás popod...
2023. okt. 15. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

1- es ez a gondolat bennem is sokszor felmerül, hogy meg dughassak egy egy NŐT.

54N

2023. okt. 23. 05:24
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen jellegű nem volt. Azt viszont nehezményeztem, amikor a fiú unokatestvérem nem engedett bekapcsolódni egy játékba, csak azért, mert lány vagyok.

Pedig soha nem voltam rózsaszín királylánynak öltöztetve, különben azonnal ordítottam volna. Bár rajzolni, kézműveskedni szerettem, a Barbi babákat mindig utáltam. Inkább állatfigurákkal játszottam, meg a fiúkkal rendőröset. 😄

Viszont arra is világosan emlékszem, hogy amikor bejött ez a “ki kinek a szerelme” téma, hogy anyám miért az apámat választotta. Miért férfi a párja az összes embernek a környezetemben? Két lánynak vagy két fiúnak nem is szabad szerelmesnek lenni egymásba? Lány nem is lehet a szerelmem?

24/N/Bi

2023. okt. 23. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Soha nem volt problémám sem a nemiségemmel, sem a szexuális orientációmmal.

Tökéletesen érzem magam a bőrömben.

2023. okt. 23. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:

#6 “Miért férfi a párja az összes embernek a környezetemben?”

mert normális, stabil szexuális orientáció esetén ez a kérdés fel sem merül senkiben. Evidens, hogy a nőnek férfi a szerelme, és fordítva. A legtöbben már a gondolattól is okádnak, hogy azonos nemű legyen a párja.

“Lány nem is lehet a szerelmem?”

Lassan már a nyugatiak ott járnak, hogy egy guminő is lehet a szerelmed, házastársad. Te pedig lehetsz akár nemtelen is, ezáltal lealacsonyodva egy járkáló páfrány szintjére, aki csak van, de nem tud semmi biztosat magáról.

2023. okt. 23. 16:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!