Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha a barátotok ujazná magát több mint 6 éve?
A minap megtudtam hogy a barátom nagyon fiatal kora óta ujazza magát analisan.
Több mint 1 éve együtt vagyunk,es nagyon meglepett hogy ilyen tág. Megkérdeztem,es elmondta. Az őszinteséget nagyon értékelem,de ez most sokkolt.
Kielegitettem,es cserebe semmit nm kaptam, pedig kértem.:/
Egyébként 20 éves,sosem volt barátnője,es a családtagjai, barátai mindig azt hitték ra hogy meleg.
Szerintetek menekuljek?

"Kielegitettem,es cserebe semmit nm kaptam, pedig kértem.:/"
Nem értem, hogy ez, hogy kapcsolódik a kérdéshez.
Az, hogy élvezi az "ujjazást" több dologtól lehet, inkább ezt kellene kideríteni... Lehet, hogy szubmisszív beállítottságú, a megalázás izgatja. Vagy egyszerűen a prosztata ingerlése okoz neki örömet, ami egyébként tök normális. A prosztata ingerlése jó érzés egyszerűen a társadalmi normák ezt tönkretették, kifordították: "ha a seggében nyúlkál akkor meleg!") holott ez baromság...
De sok oka lehet... beszéljetek róla, az már szerintem tök jó, hogy ő ennyire nyitott és elmondja ezeket.

Továbbra is azt gondolom, hogy a kettő, mint kérdés nem függ össze. Az "ujjazásra" válaszoltam" az önzőség pedig nyilván nem jó egy párkapcsolatban, azon a kommunikáció tud segíteni a legtöbbet.
Egyébként lehet nem erről van szó, de férfiként (szerintem a legtöbb férfira igaz), hogy izgalmi állapotban BÁRMIT megteszünk, de élvezés után szinte semmihez sincs kedvünk. Szerintem az a tökéletes nő, aki ezt JÓL tudja kihasználni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!