Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha a baránőm szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a baránőm szereti ha fodosom a melleit?

Figyelt kérdés
A barátnőm mindig csak azt szeretné ha a mellit fogdosnám és mikor fogdosom akkor mindig nyög és nem akarja hogy abbahagyjam. Nekem jól esik meg szívesen is csibálom csak érdekelene hogy ez minden nőnél így van vagy csak az enyémnél
2023. okt. 13. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
En is imadom, ha kenyesztetik. Valaki szereti, izgato neki, valakinek kevesbe erzekeny.
2023. okt. 13. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
igen vannak ilyen nők hogy nagyon igényli hogy a melleiket kényeztesd, nyali puszilni markolni kell nekik és jó kedvük lesz, az ilyen nővel könnyű a sex .
2023. okt. 13. 20:15
 3/4 anonim válasza:
24%
Akkor csak csibájjad.
2023. okt. 13. 20:17
 4/4 anonim válasza:
22%
Igen, a barátnőd tényleg nagyon ciciorientált, ezt már én is észrevettem.
2023. okt. 13. 20:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!