Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság honnan lett ennyi aberrált ember? AZ LMBTQ propagandának köszönhető ez?
Szóval 15-20 éve még csak maximum meleg vicceken röhögtünk, de igazi melegeket nem is láttunk, mintha nem is léteztek volna.
Manapság hagyján, hogy vannak melegek... léteznek olyan emberek, akik férfiként nőnek képzelik magukat, és még át is műtik a testüket. Az ilyen emberek betegek, vagy én nem tudom, de elég meredek amit csinálnak.
Szóval az lmbtq ideológia ennyire hatásos? Csomó ember meggajdult. Ti is tudjátok jól, hogy régen nem volt ilyen.

Gyakorikerdesek.hu LMBTQ téma az elmúlt 1 hétben:
30 kérdés
Telex.hu LMBTQ téma az elmúlt egy hétben:
0 cikk
444.hu LMBTQ téma az elmúlt egy hétben:
1 cikk
Na ki az aberrált? A ballibsi sajtó vagy az itteni jobberek akik ezzel foglalkoznak egész álló nap? :)

Szerintem az az aberrált, aki azzal tölti az idejét, hogy azon töpreng hogy számára vadidegen emberek kinek hova dugják. Mi közöd van hozzá? Te nem tudod a sajátodat sehova bedugni, hogy ezen pörögsz? De komolyan. Ha Laci a bolti eladó tegnap este Ferinek dugta be és nem Fanninak, akkor elszámolja a visszajáródat? Vagy egy meleg taxis rossz címen rak ki? Vagy egy meleg orvos félrediagnosztizál?
Semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel, kivel él együtt. Foglalkozz a saját életeddel, boldogabb leszel.

Nekem amúgy a melegekkel nem lenne bajom, de (:D) ami manapság megy szerintem már túlzás.
Transznők nyernek szépségversenyt. Ha leírom, hogy a transznő nem nő, akkor én vagyok a f*sz. Alapból ezt az átműtéses dolgot nem értem. És akkor ott vannak még a netflixes dolgok, ami nem csak ott van jelen.
De az a legviccesebb, amikor ezek a nagy elfogadó emberek hordanak el mindennek, mert ilyenek leírok :D.

én pont régen hallottam melegelről, de manapság már abszolút nem...
15-20 éve még ott volt a közéletben terry black, Steiner Kristóf, Alföldi, a leszbi + biszex csaj páros a Való Világban, meg mittudomen... manapság meg csak az óriási melegpropagandáról megy a pampogás, csak melegek nélkül lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!