Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság honnan lett ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság honnan lett ennyi aberrált ember? AZ LMBTQ propagandának köszönhető ez?

Figyelt kérdés

Szóval 15-20 éve még csak maximum meleg vicceken röhögtünk, de igazi melegeket nem is láttunk, mintha nem is léteztek volna.

Manapság hagyján, hogy vannak melegek... léteznek olyan emberek, akik férfiként nőnek képzelik magukat, és még át is műtik a testüket. Az ilyen emberek betegek, vagy én nem tudom, de elég meredek amit csinálnak.

Szóval az lmbtq ideológia ennyire hatásos? Csomó ember meggajdult. Ti is tudjátok jól, hogy régen nem volt ilyen.

2023. okt. 13. 13:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, az LMBTQ propagandának köszönhető, hogy egyre több "furcsa" ember lesz.
Nem. Alapból kezd elmenni az emberek esze, ezt már csak unalmukban csinálják. Figyelmet akarnak, ezért csajnak öltöznek.
Nem. Régen is ennyi aberrált ember volt, csak nem nyitottad ki a szemed eléggé kérdező!
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Régen is voltak ilyen emberek, csak kevésbé volt toleráns a világ, így nem merték hangoztatni.
2023. okt. 13. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
szájer, kaleta sem most kezdte
2023. okt. 13. 14:04
 3/8 anonim válasza:
91%

Gyakorikerdesek.hu LMBTQ téma az elmúlt 1 hétben:

30 kérdés

Telex.hu LMBTQ téma az elmúlt egy hétben:

0 cikk

444.hu LMBTQ téma az elmúlt egy hétben:

1 cikk

Na ki az aberrált? A ballibsi sajtó vagy az itteni jobberek akik ezzel foglalkoznak egész álló nap? :)

2023. okt. 13. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De, régen is ennyi volt, csak nem jutott el hozzánk a hírük.
2023. okt. 13. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az az aberrált, aki azzal tölti az idejét, hogy azon töpreng hogy számára vadidegen emberek kinek hova dugják. Mi közöd van hozzá? Te nem tudod a sajátodat sehova bedugni, hogy ezen pörögsz? De komolyan. Ha Laci a bolti eladó tegnap este Ferinek dugta be és nem Fanninak, akkor elszámolja a visszajáródat? Vagy egy meleg taxis rossz címen rak ki? Vagy egy meleg orvos félrediagnosztizál?

Semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel, kivel él együtt. Foglalkozz a saját életeddel, boldogabb leszel.

2023. okt. 13. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Te pl. miért vagy aberrált? Lehet közelebb jutunk a válaszhoz, ha megosztod az aberráltságod történetét.
2023. okt. 13. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Nekem amúgy a melegekkel nem lenne bajom, de (:D) ami manapság megy szerintem már túlzás.

Transznők nyernek szépségversenyt. Ha leírom, hogy a transznő nem nő, akkor én vagyok a f*sz. Alapból ezt az átműtéses dolgot nem értem. És akkor ott vannak még a netflixes dolgok, ami nem csak ott van jelen.

De az a legviccesebb, amikor ezek a nagy elfogadó emberek hordanak el mindennek, mert ilyenek leírok :D.

2023. okt. 13. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:

én pont régen hallottam melegelről, de manapság már abszolút nem...

15-20 éve még ott volt a közéletben terry black, Steiner Kristóf, Alföldi, a leszbi + biszex csaj páros a Való Világban, meg mittudomen... manapság meg csak az óriási melegpropagandáról megy a pampogás, csak melegek nélkül lol

2023. okt. 14. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!