Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két alkalommal történt meg hogy más verte ki nekem vagy leszoptak, de egyszer se bírtam elmenni tőle. Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
Első 2 alkalmam volt, először kiverték másodjára meg le is szoptak (két különböző ember). Viszont egyszer se tudtam úgy elmenni hogy én magamnak nem vertem volna ki. Pedig nagyon jó érzés volt második, qz qgyam alig bírta feldolgozni és már ott voltam hogy elmegyek de egyszer se ment magától. Ezzel mit lehet kezdeni? Még szűz vagyok, állt meg izgatott is de az orgazmus nem volt meg.2023. okt. 13. 13:11
1/5 anonim 

válasza:

Rágörcsölték, vagy dugni jobban szeretsz. Ússz rá akkor az utóbbira ha mész szűz vagy.
2/5 érdeklődő35 

válasza:

Hozzászoktál a kezedhez, és még lámpalázas is lehetsz
3/5 anonim 

válasza:

1: Fogalmi kérdés: Verte vagy kiverte (El is sültél!)?
2: Sokat verted magadnak és hozzászoktál a kezedhez. Hagyd abba és rendbe jössz várhatolag.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak verte. Rosszul írtam. Kipróbálom majd 1es, leszoktatom akkor magam. Lámpalázzal lehet valamit kezdeni? Vagy akkor nem csak nem állna fel?
2023. okt. 13. 17:20
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!