Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a pénisz a kicsi? Miért nem a pina tág?
Figyelt kérdés
Itt nem a 10-12 centire gondolok, hanem a tök átlag 14-16 centire átlag vastagsággal. Ha egy nőnek kicsi egy 15 centis 4-4,5 centi szélességgel, akkor miért azt mondják, hogy a pénisz a kicsi? Ekkor nem inkább a puci a barlang?2023. okt. 13. 12:48
1/22 anonim 

válasza:

Nekem kicsi a 14-15 centi. A 4 centi szélesség sem elég. De tudom, hogy ez átlag méret, így ha szoba jön én átlagosként hivatkozok rá.
2/22 anonim 

válasza:

Te sosem vagy gyenge, hanem a mindig a felemelni kívánt tárgy a túl nehéz. Te sosem vagy alacsony, hanem mindig a levenni kívánt dolog van túl magasam. Te sosem vagy buta, hanem mindig a megoldandó feladat túl bonyolult. Te sosem vagy puhány, hanem mindig túl zordak a körülmények. Végezetül pedig, neked soha nem kicsi a péniszed, hanem mindig a vagina a túl tág.
Ezek ilyen relatív dolgok. Ha a te lelkednek az az értelmezés jobban fekszik, akkor gondolt azt, hogy a punci a túl tág. De azt a kérdést azért tedd fel magadnak, hogy "Ettől jobb lesz a helyzet bármennyire is?"!
3/22 A kérdező kommentje:
#2 De itt nem erről van szó. Átlag méretről. Azt értem, ha egy 12 centis kicsi. De gy átlag méret miért lenne kicsi? Akkor a punci tág. Szerintem ez egyértelmű.
2023. okt. 13. 13:06
4/22 anonim 

válasza:

Azért nem elég mert manapság ki vannak röhögve ezek a méretek is. Rengeteg pasit hagytak már ott 14-15 centikkel, mindegyik legszívesebben legalább 18 centis farkúval dugna de annyi nagyfarkú meg nincs
5/22 anonim 

válasza:

Miért a mell kicsi, miért nem a kéz nagy? Nem vagyunk egyformák, ezzel együtt az átlagméret a nők 95%-ának teljesen jó (HA tudja is használni a pasi). Ettől még van aki "méretfétises", egészségére.
6/22 anonim 

válasza:

Szerintem azért egy átlag 15 centis senki szerint nem a kicsi kategória. De a hüvely nagyon jól tud alkalmazkodni, a nyugalmi méretéhez képest a többszörösére tud tágulni. Na van, aki kifejezetten ezt a “tágító” érzést élvezi. Mivel nem vagy nő, ezért nehéz elmagyarázni. Vannak egészen extrém sizequeenek is. És vissza is áll utána a hüvely az eredeti méretére. Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem mindenki ugyan azt élvezi, ez van. Értem, hogy az egódnak rosszul esik, de had legyen már megengedett, ha valaki a nagyobbat szereti. Attól, hogy szerinted másnak tág, azok a nők még ugyanúgy nagyon jókat dugnak a párjukkal. Neked is ezt kéne tenned egy hozzád illővel.
7/22 anonim 

válasza:

#6 Ezzel csak az a baj hogy egy nagyobb mérettel rendelkezőt nem fognak visszautasítani és elhagyni mint egy átlagos méretűt 1 szánalom dugás után
8/22 anonim 

válasza:

Miért általánosítasz, #7? Nem mindenkinek kell nagyobb, pont itt van a lényeg. Lehet, hogy valakinek meg pont a túl nagy a nem jó. Én szexeltem már 15 centivel, amit itt lesajnál a kérdező, meg 18 centivel is, amit dicsőítenek itt. Mind a kettőt élveztem, ha már megvan egy átlag méret, akkor az már teljesen jó, ilyen 14+ már nem oszt szoroz 1-2 cm.
9/22 anonim 

válasza:

#8 Pedig nagyon sok kapcsolat meg házasság végződik megcsalással a nagyobbra vágyás miatt. Az oké hogy mindkettővel jó volt a szex, de egy 18-as csak jobb volt azért főleg ha még vastagabb is. Nem hiszek már ebben hogy valakinek 14-15cm hosszútávon megfelel bármiféle hiányérzet nélkül.
10/22 anonim 

válasza:

Erre az igen fontos kérdésre az lehet a válasz hogy az egyik mérhető-szemmel látható, míg a másik nem. Legalább is én felrúgnálak ha vonalzót akarnál belém tolni, vagy tudom is én mivel méritek a tágságot :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!