Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok a partnereteknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a partnereteknek mekkora volt mikor elveszítettétek?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy a pasimnak vagy 20 centis farka van, nem tudom hogy fog az belém férni. (Meg szűz vagyok). Barátnőm mondta mikor ő csináltak akkor a párjának max 12 cm lehetett és nem is fájt. Normális ez a 20 as így elsőre? Ti mekkorával kezdtétek? Teljesen össze vagyok zavarodva
2023. okt. 13. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szia ha jól emlékszem kb 16-18 volt a srácnak akivel elveszítettem :)
2023. okt. 13. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Az enyém 12cm. Ha gondolod, csinálhatunk egy bemelegítő edzést, a pasidnak nem kell elmondanod...! 😉
2023. okt. 13. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
20 centivel sem fogsz belehalni, ha ügyes a barátod. Nem kell azonnal tövig durván csattogósan. Szépen fokozatosan, odafigyelve meg lehet oldani. Ha szereted, és bízol benne, akkor ő lesz a megfelelő elsőre. Meg amúgy lehet, hogy nincs az akkora, csak mivel az első, így hatalmasnak tűnik.
2023. okt. 13. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem a hossz a vastagság számít.

De ha figyelmes és türelmes a partnered akkor nem lesz gond. Egy kicsi vékony is lehet szar élmény.

Annyi h ne legyen orgazmus elvarasod az elsőnél. Azért csináljátok mindketten mert kivanjatok egymást, folyamatosan kommunikáljátok le h most jó most várj most mehet ismét. Ne félj előre és azt is élvezd hogy simogat csókol hozzád ér. Az elsőnek a felfedezésről kellene szólnia. Nagyon izgasson fel és lassan hatoljon be. Lehet hogy csak a 2. Alkalommal fog teljesen sikerülni, ezt is kalkuláljátok vele.

Ha nem érzed azt hogy a srác ilyen türelmesen áll hozzád akkor bele se kezdj és keress másik barátot

2023. okt. 13. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

És ha 12 cm hosszú neki?

De 8 cm az átmérője?

Viccet félretéve.

Nem fogsz szétszakadni nyugi. Ahogy írták is. Azért a partnertől is sok függ.

2023. okt. 13. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Baby, nem keresztbe teszik be a rudit hanem hosszában 😂 Ha figyelmes a partnered, nem ész nélkül erőltetni és el tudod magad engedni akkor jó lesz nyugi :) Olyannyira, hogy állandóan kívánni fogod :)
2023. okt. 13. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
19cm a páromé. Vele veszitettem el. Elsőre nem is nyomta be tövig csak amíg kényelmesnek éreztem. Második szextől kezdve próbálkozott tövig betenni.
2023. okt. 14. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
14-15cm lehetett,és nem fájt,simán bement egyből
2023. okt. 27. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Én is betehetném egy szűz punciba? Lányok?
2023. okt. 27. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Na mi van, azóta se rakta be?
2024. máj. 22. 17:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!