Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak a nemiszervük nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak a nemiszervük nem lesz szagos másnapra maszturlbálás után? nekem fiuként ha nem vigyázzok és végig folyik a dolog a nemiszerven, akkor érződik és hamarabb kell fürdenem. a női nedv üres, nincs olyan benne ami érezne majd?

Figyelt kérdés
volt egy lány akivel beszéltem ő meg sem törölte magát vagy ilyesmi csak fel huzta vissza a bugyit.
2023. okt. 13. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel szoktam tisztálkodni.
2023. okt. 13. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Amíg fiatal a kapcsolat és vonzó számodra, addig nem fogod büdösnek érezni semmijét. Ha már 2-3 éve együtt vagytok és már elment a szerelem, akkor jönnek elő a taszító dolgok.
2023. okt. 13. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is volt ilyen csajom. Esti szex után is bealudtunk, reggel se tusolt le csak öltözött aztán ment melóba. Pedig volt ám nedv előtte este rendesen+bele is élveztem.

Hát elég igénytelen dolog szerintem. Biztos van szaga. Főleg nyáron.

2023. okt. 13. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányoknak önmagában is van szaga, mivel elég sok szerv oda ürül ki arra a kis helyre.
2023. okt. 13. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:
mondjuk ez igaz, náluk vannak ilyen folyások stb /bár nem tudom az mi, és hogy minden lánynak vannak e ilyen gondjai/
2023. okt. 13. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk folyamatosan van folyásunk. Ennek viszont nincs erős szaga normális esetben, rendszeres tisztálkodás mellett. Az azért más, ha már szex után sem tusol valaki.
2023. okt. 13. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Reggelente letusolsz, probléma megoldva.
2023. okt. 13. 12:16
 8/10 A kérdező kommentje:
hány évese kortól van folyás folyamotosan?
2023. okt. 13. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy tök hasznos oldal amúgy, nem csak kamaszoknak. Érthetően, röviden foglal össze fontos témákat.

2023. okt. 13. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Maszti után büdi tud lenni..26N
2023. okt. 16. 10:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!