Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az otthonotokba bevinnének egy UV lámpát, ami képes kimutatni az ondót, szerintetek hol és milyen mennyiségben találnának nyomokat?
Figyelt kérdés
Pl.ágy körül, szőnyegben, tapétán, kanapén, széken...
Esetleg extrémebb helyeken is, más helységekben?
Kíváncsiak lennétek rá? Én igen. Szerintem meglepődnénk sokan. 😁
2023. okt. 13. 09:52
1/5 anonim 

válasza:

Nem vinnék be mivel 1 héten kb 5-6 + csaj fordul meg nálam de sűrün van talarítva
2/5 anonim 

válasza:

Hat elegg kinos lenne. Szerintem sokminden "vilagitana". Pl: tv, tablet, asztal, vaza, monitor, notebook, padlo, kanape, fotel, nehany helyen a fal, fitness labda, kad, wc, mosdo, tukor az elhuzhatos szekrenyen es nagy tukor a haloban ...
5/5 anonim 

válasza:

Hááát...☺️
A háló, a fürdőszoba, a nappaliba a kanapé és a szőnyeg, valamint a két autó is világítana rendesen. Rólam nem beszélve, mert én meg sugároznék is, mint egy atom erömű...🫣
N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!