Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, cikiztek valaha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, cikiztek valaha a farkatok miatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogy zajlott a szituáció? Hpgy éltétek meg, vagy mit okozott ez bennetek utólag?
2023. okt. 13. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Uszodaban altalanos iskolaban elefant orrmanynak neveztek el mert huspeniszem. Akkor nagyon rosszul esett, de gimnaziumban mar nem erdekel ki latja es mit gondol! Tesi elott csereltem ugyanugy alsogatyat, majd vissza.
2023. okt. 13. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Igen amiatt mert körül van metélve nekem. Akkor tuti zs.dó vagyok.

Mondjuk nem, de na...magyarázd meg olyankor.

2023. okt. 13. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Engem soha. Pedig régen sok gátlásom volt amiatt, hogy talán nem elég nagy, hogy szőrösen hordom, hogy vagyok elég potens stb. Soha senki egy rossz szót sem mondott, még szarul sikerült aktusok után sem.
2023. okt. 13. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

Igen, óvódában is. Suliban is, meg az exem is ezzel bántott mikor szakítottam vele.

Folyton ezt írta, semmire se vagyok jó a 12cm-el.

2023. okt. 13. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Hála Istennek nem. Én is gátlásos voltam, mert csak félig fedi a fitymám nyugodt állapotban, nem teljesen, pedig mindig csak olyan srácokat láttam akiknek teljesen, na érted, de soha sem szóltak. Később rájöttem, hogy ilyennel foglalkozni marhaság, sőt volt lány aki szerint nagyon szép.😊
2023. okt. 13. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Igen,volt rá példa.Nagyon korán szőrös lett,meg közös zuhanyzóban felállt
2023. okt. 13. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Sajnos jártam így. A buszon nevettek ki, mert kilógott a nagrágomból és tökre ciki volt, hogy látták, hogy picike.
2023. okt. 13. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

Igen

Mivel húsfarkam van tesi meg uszoda zuhanyzóban gimiben az osztálytársak mindig löncshúsnak hívták

2023. okt. 13. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, a méretem miatt és azért mert borotváltam.
2023. okt. 14. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem is amiatt,mert borotváltam
2023. okt. 14. 09:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!