Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek leszokni a maszturbalasrol?
Figyelt kérdés
20 eves fiu vagyok, baratnom van de ez mellett ha ninxs velem akkor naponta 3szor siman kiverem mig vele a napi egy szexet kivanom de neha meg az sinxs meg mert faradtak vagyunk es akkor nem erzem hianyat, de ha nincs velem akkor szinte egesz nap verném. Hogy tudnék erről leszokni?2023. okt. 13. 00:39
2/5 anonim 

válasza:

Kérd meg, hogy rugjon herén amikor verni akarod, ettől lecsillpodsz egy időre.
3/5 anonim 

válasza:

Nem értem miért akarsz leszokni róla? Főleg 20évesen.
Nem egészséges tartogatni, agyadra fog menni,idegbeteg leszel.
Vagy szexeljetek többet vagy vedd marokmarcsára. 40+ vagyok, nős, nálunk is heti 1-2x van csak szex, de minden nap kiverem és asszony előtt sem titok ez. Hozzátartozik az élethez.
4/5 anonim 

válasza:

Én sem értem, miért akarsz leszokni róla. Én 34 évesen, feleség mellett is kiverem ha úgy van, naponta 3x is.
5/5 anonim 

válasza:

Mondd el te is magadban a régi roma átkot, ahogyan én is tettem. Amúgy magyar vagyok. De kimondtam magamban, hogy száradjon le a kezem tőből, ha még egyszer odanyúlok. Hatásos. Eszembe jut olyankor, hogy megátkoztam magam. Most már talán biztosan kibírom addig, amíg a párommal össze nem jön a dolog. De! Aki nem a kialakult impotencia miatt csinálja, annak nincs értelme.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!