Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol tudnék találni domina nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni domina nőket?

Figyelt kérdés
van pár fétisem aminek szerintem örülnének , tudom rosslányok meg smpixie, de hátha esetleg itt is akad

2023. okt. 12. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En itt talaltam mar olyat aki elegge elvetemult volt talalkoztam vele megtaposott rendesen bakanccsal
2023. okt. 12. 11:52
 2/8 A kérdező kommentje:
esetleg tudok neki irni?
2023. okt. 12. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
1 es írnál róla nekem is ha publikus a sztori?
2023. okt. 12. 12:21
 4/8 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
41%
Szerintem ilyen nők nem nagyon vannak. Legalábbis aki jól néz ki, ad magára, intelligens. Olyan lehet, hogy kövér, igénytelen nő utálja a pasikat, a megalázás elégíti ki... De amit filmekben látni, hogy szofisztikált, nőies nő... Azok ha ilyet csinálnak, csakis pénzért szerintem.
2023. okt. 12. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4es tevedsz nekem volt tobb parkapcsolatom is ahol megkaptam ezeket es szep igenyes noktol nem dagadt rondaktol!
2023. okt. 12. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Ha eddig máshol nem találtál megfelelőt, akkor itt sem fogsz. Gondolom ingyen szeretnéd, vagy az “olcsó János” típus vagy és ezért nem jártál sikerrel. Ostoba gondolat, hogy majd innen lesz valaki, aki nálad is ostobább, és kiszolgálja kényed-kedved aprópénzért.
2023. okt. 13. 00:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Ki akarja apró pénzért, ?
2023. okt. 13. 00:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok pénzért már rég találtál volna igazán jót, és jobb dolgod se lenne, mint itt próbálkozni, hátha ráakadsz valakire.
2023. okt. 15. 16:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!