Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a legkellemetlenebb élmény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legkellemetlenebb élmény ami valaha meztelenül ért benneteket?

Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 10:46
 1/5 Nakedguy ***** válasza:
83%
Én nyaranta rendszeresen szoktam meztelenül lenni: napozni, erdőben sétálgatni, meleg éjszakákon egyéb helyeken is….. s párszor le is buktam már de számomra egyik helyzet sem volt kellemetlen!! Jót nevettem rajta.
2023. okt. 12. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy családi nyaraláson tiniként pucéran kellett fürödjek mert nem pakoltam fürdőgatyát...
2023. okt. 12. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen járok ki erdőbe kiverni.

Volt egy helyem ahol soha senki nem járt.

Gatya le és neki álltam… na most pont jött arra egy pár. Hát az elég kellemetlen volt.

23F

2023. okt. 12. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meztelenül aludtam és arra ébredtem hogy valaki megfogja a farkam. Haverom volt.
2023. okt. 14. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Tiniként egyszer ébredéskor állt a farkam, párszor fel le húztam bőrt, akkor láttam, hogy tesóm a másik szobából pont látja. Nyitva volt résnyire az ajtó
2023. okt. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!