Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult hogy jó értelemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult hogy jó értelemben csalódtál a partneredben az első szex után?

Figyelt kérdés
Nem nézted ki belőle hogy ennyire jó lesz vele, esetleg nem is volt annyira az eseted az illető, de miután szexeltetek, kiderült hogy fantasztikus az ágyban...
2023. okt. 12. 06:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ilyen volt eddig.

Nem néztem volna ki belőle hogy ilyen profin megy neki a mélytorok.

Sajnos 2x találkoztunk csak.

Amúgy másban nem volt nagy szám.

2023. okt. 12. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
28%

Igen, volt. Amikor megláttam a párom farkát, azt hittem, szét fogok tőle repedni, olyan vastag. Ráadásul tudtam, hogy nem túl tapasztalt szexuálisan, hozzám képest legalábbis.

Ehhez képest messze a legjobb vele a szex első pillanattól kezdve.

2023. okt. 12. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Fiatalon volt egyszer egy 46 éves nővel kalandom, elsőre azt gondoltam, hogy kevés leszek neki, mert átlagos méretem van, és én se fogok érezni túl sokat, de szuper volt a szex. Párszor ismételtük is, aztán találkoztam életem párjával, és megszakítottuk a dolgot. Viszonylag szűk volt, és nagyon jó volt az ágyban. Nála nem voltak tabuk, néha még eszembe jut, és visszagondolni is jó érzés rá.
2023. okt. 12. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
37%

Igen, valahogy az egész kisugárzása olyan biztonságot adó volt, olyan természetes, hogy azonnal teljesen "magával vitt", semmi másra nem gondoltam, csak rá figyeltem.

Két menet volt akkor éjjel, már az elsőnél is meglepődtem, mennyire passzolunk, de a másodiknál frankón spriccelős orgazmust csinált, olyan pózban amilyenben még előtte sosem sikerült.

2023. okt. 12. 22:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!