Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktátok hallani, mikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok hallani, mikor a szomszédban szexelnek?

Figyelt kérdés
1 hónapja lakunk itt elöszőr hallotam fél órát csinálták elég izgató volt mert a szomszéd nő elég jól néz ki,bár idegesítő is volt mert aludni nem tudtam.Titeket idegesítene vagy izgatna inkább?

2023. okt. 11. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Volt olyan sokszor igen, az is fél óra körül volt. Nem Zsoltnak hívják? :D

Végülis izgató volt, csak hát együtt laktunk anyámmal...

2023. okt. 11. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

Nem, nincs ilyen szomszéd. Szóval lehet hogy én vagyok az 😁

Engem zavarna ha aludni akarnék. Amúgy meg nem zavar, de talán nem is indulok be. Nyilván kíváncsi vagyok, egyszer egyszer szívesen hallgatnám (és igazából örömmel látnám ahogy mások csinálják, de ez se fontos. Ha egyszer úgy adódik megnézhetek egy párt akkor megköszönöm, és élek a lehetőséggel. Az is jó ha lány-lány páros ☺️)

2023. okt. 11. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Egy társasházban lakunk, szinte csak fiatal párok mellett. Soha nem hallottam semmit, de biztosan csinálják, mert a csajok terhesek vagy éppen már szültek.
2023. okt. 12. 06:27
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Koliban kb minden évben kifogytam olyan szomszédokat akik egyfolytában csak szexeltek. Volt hogy unalmamban és mert kicsit idegesített is már striguláztam az alkalmakat.

Elsőéves koromban volt a duci csaj, mindig nagyon nyikorgott az ágya.

Másodévesen a friss pár, a csaj szerette a fenekelést és egy idő után már hang alapján tudtam hogy tenyérrel, vonalzóval vagy övvel fenekelik...

Harmadévesen év közbe jöttek össze de bőven bepótolták, a csaj szinte iiabálva élvezett el, még 3 szobával odébb is lehetett hallani.

Negyedévesen a csajhoz csak hétvégente jött a pasi, de megvolt a fix program péntek veszekedés ajtó csapkodás majd sírás, szombaton egész napos vad szex... Olyan hangok jöttek át mint egy death metál koncert lenne...

Ötödévre inkább kimentem albiban...

2023. okt. 12. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Fölöttünk szokták tolni, a csaj nagyokat szokott nyögni.
2023. okt. 12. 08:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Engem kifejezetten zavar
2023. okt. 12. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen estém...
2023. okt. 12. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:
És mit lehet tenni ellene? Közvetlen mellettünk laknak
2023. okt. 12. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem izgat

23F

2023. okt. 12. 22:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!