Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy húspénisszel nem érdemes ilyen fürdőgatyát vennem?
Figyelt kérdés
Mar kondizok egy ideje, és egész jó formában vagyok. Arra gondoltam, hogy strandra, fürdéshez vennék ilyen fecskeszerű fürdőgatyát. Ez nagyon kiment már a divatból? Vagy melegnek néznének benne? Nagyon látszódna a húspéniszem benne?
2023. okt. 11. 14:45
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ennél nevetségesebb látvány egy strandon.
2/10 anonim 

válasza:

DE van 1 es,akik térdig érő,szinte hosszúgatyában fürdenek,majd utána úgy barnulnak le,hogy félig a lábuk
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem vegyél fel nyugodtan fecskét, ha az tetszik. Ha szeretjük, hogy gyönyörködhessünk a lányok idomaiban, akkor mi se rejtegessük magunkat.
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem is tök oké. Hordok ilyen alsót, megfér benne. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4-es: és ha keményedik valami miatt, akkor nagyon átlátszik?
2023. okt. 11. 15:12
6/10 anonim 

válasza:

husp van.fecskét hordok de lesz... ha sasolják
7/10 anonim 

válasza:

Igazából ezt akkor tudod meg, ha felpróbálod.
8/10 anonim 

válasza:

Senkit nem fog érdekelni a péniszed.
9/10 anonim 

válasza:

Miért van az hogy néhányan csak a pöcsükkel vannak elfoglalva?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!