Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hány évesen próbáltato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány évesen próbáltatok ki először buttplugot?

Figyelt kérdés
Saját indíttatásból, vagy aktuális partner hozta fel? Kapcsolatban történt? Tetszett?

2023. okt. 11. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
18,a partnerem hozta fel
2023. okt. 11. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
33. Én kértem a szülinapomra a páromtól. Tetszett és azóta is használatban van.
2023. okt. 11. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
20-21 körül voltam. Saját indíttatásból, análban volt már tapasztalatom, kíváncsi voltam mit tesz hozzá az együttléthez egy plug. Kapcsolatban történt, igen. Eléggé semmilyen érzés volt, nekem nem sokat adott hozzá a szexhez. Nem szokott elő kerülni. Nekem egy sima fém van, (M méret) azon gondolkoztam, hogy egyszer veszek egyet, ami rezeg, hátha az jobb.
2023. okt. 11. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
16, saját, masztinál
2023. nov. 8. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

25, partner, kapcsolatban. Bejött.

Most épp valami újat keresek!

32N

2023. dec. 27. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesen. Azóta is használok. Van hogy csak úgy. Van hogy szex/maszti közben.

30N

2023. dec. 28. 17:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!