Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero nők/lányok! Nyaltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero nők/lányok! Nyaltatok már valaha puncit?

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 23:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, gyakran nyalok puncit.
Igen, ritkán nyalok puncit.
Igen, egyszer kipróbáltam.
Nem, de kipróbálnám.
Nem, de nem is akarom kipróbálni, maradok a férfiaknál.
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Ember, te hol élsz? Hetero lány nem tesz ilyet, ha normális esze van, a leszbi és a homo meg ne tegye, menjen szakorvoshoz! A szexbűnök hálója rontja le sok ember lelkét.
2023. okt. 10. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Hazaseletben igen, ott a férfi teszi ezt a feleségének. Ez a rend. 1 es voltam.
2023. okt. 10. 23:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazad van első válaszoló, de nem lepődnék meg, ha lenne más válasz (feltételezve a trollok távolmaradását). "Érdekes" történeteket hall az ember.
2023. okt. 11. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen ,egyik barátnőmmel 17 évesen kinyaltuk egymást 23/l
2023. okt. 11. 05:50
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Én nem, de engem nyalt már lány. Én jobban szeretem ha farok van a számban. De az fincsi ha csaj nyal, az tény.
2023. okt. 11. 07:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. okt. 11. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Hetero lányokat nem izgathat ez a kérdés. Akit meg izgat az nem hetero.
2023. okt. 11. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem izgathat hetero lányokat, leginkább tini, kora felnőtt korban a kíváncsiság miatt, de tényleg kimerül egy ilyen próbában. Mostani páromnak is volt valami, nem akart róla beszélni, exemnek is volt valami, úgy vettem észre, hogy azért nem egy ritka dolog ez a nőknél fiatal korban, hogy kicsit rányal a fagylaltra csak úgy próbaképp. Nem egy ilyen egyszeri alkalomtól lesz valaki bi, vagy homo.
2023. okt. 11. 21:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!