Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális dugó(plug) használatából eredő sérülés, milyen gyorsan múlik?
Sziasztok! 38 éves ffi vagyok. 2 hete egy M-es mértű, fém análdugó volt a fenekemben kb. 2 órán keresztül és elélvezéskor is az anusomban volt. Közben volt bennem egy normál, kb 4 cm átmérőjű vibrátor is, amin "lovagoltam" pár percig...
Miután elélveztem éreztem, hogy szokatlanul sajogtam hátul, székelési ingerem volt. Másnap enyhe szúró erzést éreztem az anusomban, mikor összeszorítottam, de aztán elmúlt. 8 nappal később ismét fel akartam helyezni anal plugot és az azt megelőző tisztálkodásnál az ujjammal egy nagyobb hámréteget vettem ki a fenekemből. Csak ezt követően esett le, hogy az volt az. Nem gyógyult volna be 8 nap alatt??
Azóta eltelt 4 nap és még mindig megvan ez a szúró erzés, amikor befeszítem az anusom Gyanítom, hogy kisebb repedés lehet? Semmi vér nem jelentkezett egyszer sem a 2 hét alatt!
Amúgy gyakorlott análkedvelő vagyok, de ilyen még nem történt velem és aggaszt a dolog. Remélem a későbbiekben fogok tudni újra használni segédeszközt.
Ti jártatok már így valaha?
Köszi a válaszokat előre is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!