Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/39 anonim 

válasza:

Na, megérkeztünk a megszokott szintre. A személyeskedések és teljesen idióta érvelések birodalmába. Nyilván pont a te két meztelen csöcsöd hiányzik a boldogságomhoz meg az orgazmushoz. Hát máshol nem is láthatok ilyet, ugye.
Ez a hozzászólasod amúgy rendesen felkeltette a gyanút, hogy faszi vagy, és más képével operálsz
Amúgy párkapcsolatban élek.
22/39 A kérdező kommentje:
Figyelj, en csak valaszt akartam kapni a kerdesre, te kezdtel el kritizalni, barmennyire is logikusak az erveleseid🙂 ha nem tudsz hozzaszolni, akkor ne valaszolj.
2023. okt. 10. 18:37
24/39 anonim 

válasza:

Szerintem igen, de szép is, nem csak nagy.
25/39 anonim 

válasza:

éppen hogy nagy, tudod:
"medium is premium
a test alkatodhoz képest nagy mert egy kompakt jó csajnak tűnsz.
csak azt nem értem, hogy mit keresel itt a sok nyál csorgató kan között?
szabadeg kérdezni hogy mire kell ez az információ?
28/39 anonim 

válasza:

Ez már szép nagynak számít. Ha ez te vagy, akkor szerencsés a pasid
29/39 anonim 

válasza:

Hát az fix h nem ugyan az 2 nő a képekről. xD
30/39 anonim 

válasza:

Nem hát. Azért tettem közzé, hogy lássátok ti is, a kérdező kamus :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!