Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cuckold pasik ti mikor jottete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold pasik ti mikor jottetek ra, hogy van ilyen hajlamotok?

Figyelt kérdés

Volt "hagyomanyos" resze is az eleteteknek? tehat tinikent meg voltatok feltekenyek a csajotokra es "csak magatoknak akartatok", vagy mar akkor is inkabb azt neztetek, hogy mas dugja?

elso csajotok mit szolt ehhez?

kornyezetetek tudja? pl legjobb baratod?

nekem egyetlen ilyen ismerosom sincs, akirol ezt tudnam.

(en sem vagyok az)

2023. okt. 10. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hármasban nem a masik nővel dugtam hanem a kis pöcsöm húzogattam amikor egy nagy bika döngette q csajom az vonyított alatta
2023. okt. 10. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Kb. Mint az első. Párcseréné a legjobban az izgatott, mikor a másik bika a nőmet rendezte miközben az alatta visított. Isteni volt látni, hallani.
2023. okt. 13. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:

ez mikor volt, hany eves korodban?

elotte volt rendes parkapcsolatod, amiben te voltal az alfa vagy ott is sub jellegu szerepet toltottel be?

2023. okt. 15. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!