Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit, vagy csak én gondolom túl?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akivel mostanában egy helyre osztanak be és nagyon jól elbeszélgetünk. Nem tudom, hogs bejövök-e neki, de párszor tett olyan utalást, hogy olyan meleg van, mindjárt pucérra vetkőzik, meg hogy az automata nem nem működik, leveszi a pólót , hátha akkor kiadja a kólát. Jelent ez bármit is, vagy csak én vagyok túl kanos és beleképzelek dolgokat?2023. okt. 10. 16:00
1/7 anonim 

válasza:

Hát mond neki, hogy rajta, vetkőzzön le akkor és legyen huncut vigyor az arcodon. Lássuk mennyire bátor. 😅
2/7 A kérdező kommentje:
Párszor úgy végignéz rajtam, és ez olyan érzést vált ki bennem, mintha bejönnék neki, de úgy nem dícsért meg, max ilyeneket mondott, hogy jó izmos vagyok, latszik az edzes stb.
2023. okt. 10. 16:12
3/7 anonim 

válasza:

Tehát ő a nő? Egy nő azért nem nyomat pucér vicceket ok nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő a nő és én vagyok a férfi.
2023. okt. 10. 16:53
5/7 anonim 

válasza:

És még csak le sem borult eléd, hogy mester, tiéd a testem?
7/7 anonim 

válasza:

Nekem ebből az jön le, hogy benne lenne egy szexben veled.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!