Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a fiúknak olyan testrészei, amiket ha simogatnak felizgulnak rá vagy jólesik nekik?
Szia!
Én fiú vagyok!
Pl. ha a fiún nincs póló akkor simogasd a hátát vagy egy-két újjad a mellkasán húzd végig!
Nekem tetszene az biztos!
Sztem mások is így vannak vele:))
A lába között.
De a legtöbb pasinál a comb belső fele nagyon erős erogén zóna. A többi változó. Van akinél a fül, nálam pl. a has.
Ezt ki kell tapasztalnod a partnerednél!
Tehát erogén zónákat keresel.
Mint a nőknél, a férfiaknál is változó, de vannak általános, gyakrabban előforduló dolgok.
A nyak körül általában szokott lenni. Nekem a nyakamtól kicsit lefele-oldalra van egy rész, amitől kellemesen megborzongok és libabőrős leszek egy kicsit.
Aztán kérdés, hogy ez most szexre vonatkozik vagy nem. A comb belső része, a combtő, a térd- és könyökhajlatok pl. érzékeny területek.
Olvasgass neten az erogén zónákról.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!