Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van a fiúknak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a fiúknak olyan testrészei, amiket ha simogatnak felizgulnak rá vagy jólesik nekik?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 14:41
1 2
 1/14 anonim válasza:
75%

Szia!

Én fiú vagyok!

Pl. ha a fiún nincs póló akkor simogasd a hátát vagy egy-két újjad a mellkasán húzd végig!

Nekem tetszene az biztos!

Sztem mások is így vannak vele:))

2009. jan. 2. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Ezek a helyek az erogén zonák a honlap második felében fölvan sorolva 30

[link]

2009. jan. 2. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

A lába között.

De a legtöbb pasinál a comb belső fele nagyon erős erogén zóna. A többi változó. Van akinél a fül, nálam pl. a has.

Ezt ki kell tapasztalnod a partnerednél!

2009. jan. 2. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Tehát erogén zónákat keresel.

Mint a nőknél, a férfiaknál is változó, de vannak általános, gyakrabban előforduló dolgok.

A nyak körül általában szokott lenni. Nekem a nyakamtól kicsit lefele-oldalra van egy rész, amitől kellemesen megborzongok és libabőrős leszek egy kicsit.

Aztán kérdés, hogy ez most szexre vonatkozik vagy nem. A comb belső része, a combtő, a térd- és könyökhajlatok pl. érzékeny területek.

Olvasgass neten az erogén zónákról.

2009. jan. 2. 14:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólást,nagyon hasznosak!:)
2009. jan. 2. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
2009. jan. 2. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Egyénileg különböző. A gerinc vonalát és a mellbimbót érdemes próbálni.
2009. jan. 2. 15:22
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Az én párom még szereti, hogyha a tarkóját simogatom. De ez tényleg nagyon változó mindenkinél.
2009. jan. 2. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
fül - nyak puszilgatása , hát karmolászása, ujjak szopogatása, haj birizgálása --> ezek amik az én barátomnak bejönnek :)
2009. jan. 2. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyan pasit, aki ne lenne odáig ha a hátát simogatják, vakargatják. Az enyém pl annyira szereti, hogy ha vagyok olyan hüle és elkezdem, akkor tutira legalább fél óráig semmi szex, vagy bármi más, hanem csak még-méééég:P
2009. jan. 2. 19:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!