Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a baratomban van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a baratomban van meleg hajlam?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt,és nagyon furcsállom ot. Sosem volt barátnője,(húsz éves)és családtagjai/barátai is azzal hulyeskedtek hogy azt hittek meleg.

Na de a kérdésem arra irányul,hogy folyamatosan kívánja azt,hogy én az ánuszában turkáljak. Prosztata masszázs,nyalás és társai…jobban kívánja mint a szexet.

Múltkor is,szeretkezni készültünk,megkért hogy izgassam ot kicsit,majd elelvezett. Amivel nem lett volna baj,de utána még ő nézett furán hogy miért varom el tole azt,hogy akkor o engem is kielegitsen valamilyen formában.

Ti mit gondoltok?

2023. okt. 10. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem menekülj!! Elég nagy baj ha ő nem viszonozza neked

27/L

2023. okt. 10. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Azonnal hagyd ott ha lehet
2023. okt. 10. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám ez alapján, hogy meleg hajlama van, de hogy nem viszonozza a dolgokat az pont elég baj…

Amúgy én tipikusan az a srác vagyok, akik 26 évesen 16 évesnek néz ki, szőke vagyok, nagyon nagy kék szemeim vannak, a hangom is magas és ráadásul a hanglejtésem is “meleges”.

Mivel olyanoktól is kaptam már meg, hogy “buz1” vagyok, akikhez nem közeledtem, biztos sokan ezért utasítottak el amikor közeledtem feléjük…

Viszont pl. a húgom 9. osztályos ismerőse meg elhívott randizni egyszer, mert azt hitte hogy 1-2 évvel vagyok csak idősebb nála.

Talán majd 40 évesen ez egy előnyös tulajdonság lesz.

Lényeg, hogy nem vagyok szűz, szexeltem már pár nővel, de rendes kapcsolatom még így 26 éves koromra sem volt… És sok pasi van hasonlóan.

Ettől nem lesz senki meleg.

Az ánusz meg egy erogén zóna, én pl. nem szeretem ha izgatják, de ha valaki viszont igen, nem lesz attól automatikusan meleg.

Meg attól sem ha mondjuk az anális szexet szereti, lányokkal…

Aki meleg, az fiúkkal akarja ezeket.

Az viszont mindenképpen nagyon rossz dolog, hogy a barátod a szexre nem kölcsönös oromszerzésként tekint.

2023. okt. 10. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
meleg vagy sem - azért dobd ki mert csak azt várja hogy te kielégítsd miközben tojik rá, hogy neked is jó legyen
2023. okt. 10. 11:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,még ha van valakinek valami nyugodtan írja le,kiváncsi vagyok!
2023. okt. 10. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mindegy, hogy most homo bi vagy hetero, ilyet egy normális ember nem csinál a másikkal, hogy nem foglalkozik vele.

Lehet amúgy bi, csak úgy egy 20 éves srác nem megy oda egy lányhoz az első kapcsolatban, hogy nyomd a rimjobot a prosztatamaszit meg ilyeneket. Lehet férfival ezen már túl van, max nem rakták be neki. Vagy magának fedezte ezt fel és ujjazza magát.

Mindegy, a lényeg, hogy ilyet nem, elgondolkodtató mindenképp, szexuális irányultságtól függetlenül.

2023. okt. 11. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon élvezem a prosztatamasszázst, de ettől egy pillanatig se tartom magam homokosnak, hiszen egy nő csinálja. Bármi amit egy nő csinál egy férfinak, az sehogyan se lehet homoszexuális jellegű. Még ha megdugnád egy felcsatolhatós műfarokkal, amit nagyon élvezne, az is teljesen heteró dolog lenne. Itt valójában sokkal inkább az a baj, amit mások is írtak előttem, hogy nem viszonozza az együttlét alatt az általad nyújtott örömöket.
2023. okt. 14. 17:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!