Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató lehet, ha a (jó pasi) lakótársatok a másik szobában diszkréten, de mégis hallhatóan maszturbál? (liheg, kicsit hallatszik a csattogás, kopogás, egy két hangosabb sóhaj stb) Ez izgató lehet számotokra, vagy inkább ijesztő?
Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 10:51
A kérdező szavazást indított:
izgató
ijesztő
16 szavazat
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ezek alapán a válaszok alapján nehéz eldönteni h akkor most csinálhatom vagy nem...
2023. okt. 10. 11:25
4/12 anonim 

válasza:

Akinek izgató, az jöhet hozzám lakótársnak.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem érted, a kopogást azert irtam h mondjuk annyira intenziven maszturbalok h a vegen egy kis kopogas hallatszik pl asztal alja vagy a szék. Hogy ha már igy csinálom észre is vegye a csaj. De ket szavazat jott ra h ijeszto uh nem fogom csinalni ennyi.
2023. okt. 10. 11:42
7/12 anonim 

válasza:

Rendben, akkor ezt meg is tárgyaltuk.
8/12 A kérdező kommentje:
Azert örulnék ha minel többen szavaznátok legalabb 20 ember h tiszta kepet kapjak.
2023. okt. 10. 11:59
9/12 anonim 

válasza:

Annyira izgató mint a parkban lévő mutogatós szatír recskázása. Taszító, szánalmas, nevetséges, "ez az amire nem vagyok kíváncsi" effektus.
Ha egy nőnek bejössz akkor azt várja hogy udvarolj, próbálj a kedvében járni, nem azt hogy elvonulva matyizz a szobádban.
10/12 A kérdező kommentje:
ok! megértettem.
2023. okt. 10. 12:12
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!