Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lehet ha egy férfi böfög egy nő társaságában? Pl közös lakásban. Nem az arcába de pl saját vagy másik szobában v egyedul a konyhaban? Ugy ertem ezt h a nonek osszeszorul ilyenkor a gyomra kicsit h hu itt van egy nagy kan aki nem szegyellos?

Most mondod, hogy kimegy egy másik szobába. Ez kifejezetten illedelmes. Ezt pont a bétákra szokták rámondani. Bár szerintem azért ha nem vagy bunkó paraszt attól még nem leszel béta, vagy a görög abc bármelyik másik betűje :D
De igen most, hogy így belegondolok. Elképzelem ahogy átjönnek a csajom barátnői a nappaliban beszélgetnek. Én épp a konyhában csinálom a műzlimet és elböfögöm magam. És akkor ennek a beszélgetésnek leszek a fültanúja.
- Hát ez a Gábor... Az ágyban is ilyen csődör? - kérdezte Kriszti.
- Jól kifogtad, bárcsak Józsi is ilyen macsó lenne! - sóhajtott fel Lilla.
- Látnátok amikor fingik. Fúú ma este irgalmatlanul le fogom szopni! - mondta a barátnőm.
Egyébként a valós válasz szerintem nem az, hogy domináns vagy nem domináns hanem hogy nincs köze hozzá. Tehát azért nem igaz hogy biztos hogy nem domináns
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!