Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a legenda, hogy a mai tinik ek nagyobb az átlag mérete, mint a mai 30-50 korosztálynak?
Figyelt kérdés
Mitől nőt volna több centit az átlag méret? Értem, hogy elvileg a magasság nőt (bár ez szerint beállt, igaz 1996-ban született emberek az utolsó adat: [link] a lábméretre is találtam kutatást, de százalékosan nézve, ha nőt is, akkor max 1 centit.
De miért nőt volna, amikor hiába nagyobb a lábuk, de annyira férfiatlanok, gyengék, szőrösödni kb nem látom őket.
2023. okt. 10. 07:55
11/14 anonim 

válasza:

Aki tinédzser korában kövér volt és mozgott nagyon semmit attól annak is lehet nagyobb mérete
12/14 anonim 

válasza:

Az én tapasztalatom az, hogy a fiataloknak kisebb van. Pedig már több száz pasival voltam az élete során.
13/14 anonim 

válasza:

Pedig bőven van alapja
Eleve jobb kajákat esznek
A sok bolti kaja tele van növekedési hormonokkal
Ahogy a mai tinik totál magasra megnőnek úgy a farkuk is lehet hosszabb
14/14 anonim 

válasza:

Pedig igaz. 40-es nő vagyok és pont ezért ismerkedek 20 éves pasikkal. Meg hát az sem utolsó, hogy az állóképességük sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!