Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehet autós szexet nyugodtan megoldani?
Figyelt kérdés
Van olyan rész ahol nincs 3mber se tér kamera , se rendőr?#Szex autóba
2023. okt. 10. 07:20
3/9 anonim 

válasza:

Én is keresnék a 18 ker környékén...
4/9 anonim 

válasza:

Én google műholddal szoktam keresgélni a térképen jelöletlen utakat, nekem már bejött párszor
5/9 anonim 

válasza:

Ha nincs meg a lebukás veszélye, már nem is annyira izgalmas. Mi direkt úgy szoktuk, hogy legyen esélye annak, hátha valaki kíváncsi ránk, vagy meglát.
6/9 A kérdező kommentje:
5.s mikor 20eves voltam én is így nyomtam. Rendőr el is kapott.(igaz csak egyszer)
Kellett is adjak neki egy kis aprót.
De most ugye már nem 20 vagyok, nem is független, így már semmiképpen se buknek le
2023. okt. 10. 08:36
7/9 anonim 

válasza:

BÁRHOL. dugtam én már éjjel bevásárlóközpont parkolójában is. :D :D
8/9 anonim 

válasza:

Bárhol lehet! Csomó hely alig van kivilágítva! Sőt, van egy csomó elhgyatott hely. Találd már fel magad!
9/9 A kérdező kommentje:
Én napközben mennek
2023. okt. 10. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!