Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az is incel aki 6 hónapja nem élt nemi életet?

Attól függ mikortól számítod a 6 hónapot... ha 6 hónapja dugtál utoljára (nem k.rvával) akkor nem vagy incel. Ha a nemi élet neked a recska és azóta telt el 6 hónap, szex meg sosem volt akkor meg az vagy.
Megjegyzem, kapcsolatban hogy lehet valaki incel? Ugyebár van kapcsolata, ahol dugni is szokás a mai világban.
S nem akarlak elkeseríteni, de ha arra vársz, hogy a nők menjenek oda hozzád akkor még egy jódarabig szűz fogsz maradni. Nem megy a hegy sem Mohamedhez bármilyen önérzetes, vagy ideológiát is gyárt hozzá.

Érdekes kérdés hogy kit nevezünk incelnek.
Első fontos kérdés az életkor hány éves korig, illetve hány éves kortól nem hívhatnak incelnek. Hiszen tény hogy se egy 93 sem egy 7 éves ember nem lesz incel akárhány éve is nem szexeltek.
Nők pl nem lehetnek incelek? Mert cölibátust ők is fogadhatnak. És a nők között is lehet olyan akivel sokáig nem akarnak szexelni.
Nekem valahogy akkor sem jön a számra, az incel kifejezés - nem mintha én nagyon gyakran használnám ezt a szót - ha egy sok éves házasságban ahol együtt élnek a felek nem csalják meg egymást de már nagyon régóta nincs szex.
Nyilván az aszexuálisok vagy a párjukat gyászolók, attól függetlenül hogy nem mondják ki hogy na én mostantól kezdve cölibátusban élek, attól még nem lesznek incelek
Vagy mi a helyzett azzal az alapvetően incel emberrel aki mondjuk 2hetente megerőszakol egy nőt. Akkor szigorúan értelmezve nem incel, de én ettől függetlenül még incelnek nevezném őt.
Viszont az amire te kérdezel rá, az a legnehezebb téma, ezt a legnehezebb megválaszolni. kb szerintem is fél év 1 év után jön el. már incel. De pl egy olyan férfi szemében aki minden nap könnyűszerrel tud másik jó nőt szeretni annak lehet, hogy már 1 hónap után is incelnek számít az ember
"Na mindegy, páran közületek lehet megtapasztalják majd milyen kapcsolatban incelnek lenni."
Ezek szerint te a sok éve házas nem szexelőket incelnek tartod?
Vagy pedig szerinted az incel az inkább egy személyiség?
Ez is érdekes kérdés e, hogy az incelség inkább személyiségvonás. Mert a definiciója alapján nem személyiségvonás viszont én is sokszor úgy érzem mintha ilyen értelemben lenne használva.
De lehet olyan mint a zsidóság, lehetsz zsidó akkor is ha nem zsidóként élsz. És így mondva lehetsz incel is attól még hogy nem incelként élsz.
Viszont ezzel a megközelítéssel nem feltétlenül igaz hogy egy 90 éves bácsi nem lehet incel.
Mert lehet úgy gondolod, hogy az incel megszólítás ugyanúgy mint az Elnök Úr megszólítás, a hivatali idő után is jár. és ez esetben egy 90 éves nem attól incel hogy nem szexelt már 20 éve hanem attól hogy fiatalkorában incel volt.

#6 sehol, de ettől még így van amióta világ a világ :)
Nincs leírva, nem kell kezdeményezned egy nőnél sem, csak utána ne rinyálj, hogy nincs csajod.

Bàs.
1, ne vagdalkozz
2, àltalànosítasz
3, "asszonyod" van, mégsincs szex?
Ezek alapjàn vagy kamus, vagy lúzer vagy.
Lehet vàrni a sültgalambot, merhogy "egyenjogússssàg" van, de, ha ezt felnőtt létedre itt szajkózod, bizony hülye is vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!