Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a nemi identitásom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nemi identitásom?

Figyelt kérdés

Helló. Igazából már nagyon régóta gondolkodom a nemi identitásomon. Már nagyon régóta van az az érzésem hogy reggel fölkelek minden okes nőies ruhákat veszek fel meg minden de van hogy 1 héttel később meg úgy érzem hogy én csak vagyok és rosszul érzem magam azokban a ruhákban amikben máskor nagyon jól éreztem magam, és a legnagyobb ruhájaimat magamra pakolom és próbálom elfedni a nőies dolgokat

Így mivel ez már nagyon régota tart és nagyon változó hogy mikor melyik így elkezdtem utánna olvasni de összekavarodtam. Valakinek a véleményére úgymond "szakértelmére" lenne szükségem

(Kérlek ne írjatok bánto dolgokat mert ez nagyon kényes téma)

2023. okt. 9. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Súlyos személyiségzavar.
2023. okt. 9. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha szakértelemre van szükséged, akkor elsősorban keress fel egy szakértőt. Mi sajnos akármit mondhatunk...
2023. okt. 9. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha feltétlenül cimkét akarsz magadra aggatni, akkor hívd magad queernek, és kész.
2023. okt. 9. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Bocs, de a helyesírásod is bántó... (ruhájaimat... brrrrrr)

Az identitásod: ha nő vagy akkor nő, ha pasi akkor meg crossdresser - azaz b.zi 😄

2023. okt. 10. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Kicsit talán meg kéne ismernünk a multadat. Megértem ha még név nélkül se szeretnél ilyesmit leírni ide. Írhatsz nekem privátban is ha úgy könnyebb, hátha tudok mondani hasznosat 😉

Egy hetero cisznemű

2023. okt. 10. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén ha tudsz angolul, szerintem egy témábavágó subredditen értelmesebb és hasznosabb válaszokat fogsz kapni erre a kérdésre mint egy.hu domainen lévő 2007 nosztalgia fórum hallgatóságától, akik közül rengetegen inkább csak trollkodni vannak itt.
2023. okt. 10. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nezd meg mi van a labad kozott? Ha log akkor “ferfi” (bar inkabb nevezzunk csak himnemunek), ha nem log akkor nonemu. Ha pedig ezek nem eleg egyertelmuek akkor javaslom a legkozelebbi pszichiatriai zartosztalyt, ott majd kiderul.
dec. 6. 12:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!